Πόσα κέρατα θα αντέξεις Beyonce για το χρήμα;

Τετάρτη, 27 Απρίλιος, 2016 12:54 μμ
Μετά το ντόμινο ειδήσεων που έχουν βγει τις τελευταίες μέρες για τον άπιστο Θωμά Jay-Z, αναρωτιόμαστε αν περνάει την πόρτα με τέτοια κέρατα η Beyonce.
Πόσα κέρατα θα αντέξεις Beyonce για το χρήμα;

Εδώ και τέσσερις μέρες η κρυφή σεξουαλική ζωή του Jay-Z έχει μπει στο στόχαστρο. Μόνο που δεν μιλάμε για απλές φήμες που βγάζει το αντίστοιχο Ciao της Αμερικής ή κάποιας άλλης χώρας. Μιλάμε για φήμες που επιβεβαιώθηκαν από την ίδια την Beyonce. Όχι με δημόσια τοποθέτηση ή με κάποια συνέντευξη τύπου. Με ένα ολόκληρο άλμπουμ. Το Lemonade είναι η αυτοβιογραφία της Beyonce σε μορφή μουσικής και περιέχει νύξεις για τα κέρατα που της έχει φορέσει ο Jay-Z.

Πρώτα ήταν η σχεδιάστρια μόδας Rachel Roy. Χθες, κυκλοφόρησε ότι μάλλον δεν ήταν αυτή, αλλά η Rita Ora. Στο παρελθόν είχαμε ακούσει για τη Rihanna και μερικές ακόμα περιπτώσεις. Η περίπτωση του Jay-Z δεν είναι από αυτές που λέμε ότι τις διογκώνουν τα μέσα. Είναι το «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». Αυτό που προσπαθούμε να καταλάβουμε είναι η αντοχή της Beyonce στα κέρατα. Αφού για το επόμενο Maleficent η Jolie σκέφτεται να της δώσει τη θέση για να μην ξοδεύει λεφτά σε props.

Δεν είμαστε από αυτούς που πιστεύουν ότι μία απιστία πρέπει να οδηγεί σώνει και ντε στον χωρισμό. Είναι ανάλογα με την περίπτωση. Μόνο που εδώ δεν μιλάμε για μία απιστία. Μιλάμε για έναν τύπο που εκμεταλλεύεται τη δύναμη του για να κάνει σεξ με κοπέλες που θέλουν ένα μερίδιο στη δόξα. Μήπως και με τη Beyonce, κάτι τέτοιο δεν ισχύει; Όχι μόνο για την αρχή. Αλλά μέχρι και σήμερα.

Το να δέχεσαι τόσα κέρατα και να προσπαθείς να τα κρατήσεις εν οίκω, γιατί υπάρχει στη μέση ένα παιδί είναι το πιο λογικό. Αλλά το να χρησιμοποιείς τον ευτελισμό σου ως σύζυγο και μάλιστα σε κοινή απόφαση με τον Jay-Z για να προμοτάρεις το νέο σου άλμπουμ είναι περίεργο, απαράδεκτο και πολλοί ακόμα χαρακτηρισμοί.

Πόσο καλοστημένα έχουν στήσει τον γάμο τους σε συνάφεια με την δημόσια εικόνα τους αυτοί οι δύο; Δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι τα δύο τελευταία άλμπουμ της Beyonce έχουν σαρώσει και πηγαίνουν τη μουσική βιομηχανία σε ένα άλλο επίπεδο. Με την μαεστρική καθοδήγηση του Jay-Z εννοείται.

Και η Adele έκανε παντιέρα της την προδοσία από έναν άντρα, μόνο που αυτή τον χώρισε. Η Beyonce τι ακριβώς ζητάει πλέον; Δεν είναι καμία ασήμαντη όπως το 2002. Θα πει κάποιος ότι τη δόξα δεν τη μίσησε κανείς, το χρήμα μπορεί. Μόνο που πως γίνεται και κάθε φορά η δόξα φέρνει και χρήμα ρε παιδί μου;

Αν τα πράγματα είναι όπως φαίνονται και ακούγονται για τον Jay-Z, τότε η Beyonce είναι ένα μεγάλο παράδειγμα προς αποφυγή. Και να φανταστείτε ότι η αποκαλούμενη Queen B αντιπαθεί την Kim Kardashian για τον τρόπο ζωής της. Τουλάχιστον εκείνη είναι ειλικρινής και δεν το παίζει κάτι άλλο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.