Διάσημη κωμικός έβαλε φωτιά στην «περιοχή» της

Τρίτη, 26 Απρίλιος, 2016 18:08 μμ
Είναι από αυτές που ξέρουν «να σπάσουν αυγά» και να κάνουν πράγματα που είναι απαγορευμένη περιοχή. Η διάσημη κωμικός κάνει ξανά τη διαφορά.
Διάσημη κωμικός έβαλε φωτιά στην «περιοχή» της

Η Amy Schumer είναι από τα νέα hot ονόματα του Hollywood και αποτελεί ένα όνομα που πουλάει και έχει και πάρα πολλούς ανθρώπους που να την εκτιμούν στην χειρότερη. Πολύ δύσκολα θα βρεις έναν hater. Η διάσημη κωμικός είναι κουλ, είναι ακομπλεξάριστη και πλέον είναι και στις τοπ ηθοποιούς-stand up comedian της Αμερικής. Η φωτογράφιση της για το τελευταίο τεύχος του Vanity Fair και την διάσημη Annie Leibovitz είναι ακόμα ένα δείγμα του πόσο ωραία τύπισσα είναι.

Και κάτι παραπάνω αν σκεφτείτε πόσο αιρετικό και πρωτοποριακό είναι το κόνσεπτ. Μια συγκεκριμένη φωτογραφία ειδικά είναι από αυτές που μπορούν να γίνουν αντικείμενο μεγάλης πλάκας, συζήτησης και τρολαρίσματος. Ακόμα και να οδηγήσουν σε μια αλυσίδα φτιαγμένων εικόνων. Μετά την φωτογράφιση της για το ημερολόγιο της Pirelli, όπου ήταν ολόγυμνη και έκανε embrace στην chubby εικόνα της, η διάσημη κωμικός Amy Schumer έβαλε ένα κοντό t-shirt που άφηνε ακάλυπτη την κλειτορίδα της και μια εστία φωτιάς την «σκέπαζε».

Η ίδια η Amy εξήγησε ότι «παρακαλούσα την Annie Leibovitz να με φωτογραφίσει γυμνή ή με ένα t-shirt. Της είπα ότι είναι πολύ σημαντικό και στο τέλος το κατάλαβε. Ή έτρεξε στο μπάνιο για να κάνει εμετό. Ήταν μία από τις πιο ουσιώδεις στιγμές της ζωής μου».

1461676614-syn-esq-1461641460-amy-schumer-600x800

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.