Έχει η Alessandra Ambrosio ποδάρες; Ω, ναι (εικόνες)

Τρίτη, 26 Απρίλιος, 2016 12:48 μμ
Δεν τέθηκε ποτέ καμία αμφιβολία για τα προσόντα της. Απλώς κάθε φορά που βλέπουμε την Alessandra Ambrosio κάνουμε την ίδια επιβεβαίωση.
Έχει η Alessandra Ambrosio ποδάρες; Ω, ναι (εικόνες)

Δεν είναι καμία τρομερή διαπίστωση αυτό που λέμε στον τίτλο. Βασικά δεν είναι καν διαπίστωση. Δε νομίζουμε ότι υπάρχει άντρας στον πλανήτη που δεν γνωρίζει την απάντηση σε αυτό το ερώτημα. Εννοείται πως η Alessandra Ambrosio έχει ποδάρες. Απλώς κάθε φορά που την βλέπουμε σε μια νέα της φωτογράφιση, βρισκόμαστε μπροστά στο ίδιο ερώτημα και στην ίδια απάντηση. Hell Yeah!

Η Alessandra έφτασε αισίως τα 34 χρόνια και σιγά σιγά οι πασαρέλες θα περάσουν στο παρελθόν. Θα υπάρχουν όμως τα περιοδικά και τα portfolio για να βλέπουμε αυτά τα ατελείωτα πόδια. η Alessandra είναι από τις τυχερές γιατί σε όλη της την καριέρα πόνταρε στο πιο πιστό όργανο των μοντέλων. Το στήθος μπορεί να κρεμάσει, τα οπίσθια να γίνουν λίγο πιο πλαδαρά, το πρόσωπο να ρυτιδιάσει. Τα πόδια από την άλλη είναι αυτά που μπορείς να διατηρήσεις πιο εύκολα σε καλή κατάσταση.

Και η Alessandra Ambrosio δεν τα είχε ποτέ σε απλώς «καλή κατάσταση». Τα είχε και τα έχει στην καλύτερη δυνατή. Στη φωτογράφιση της για το Harper's Bazaar την βλέπουμε ξαπλωμένη ανάσκελα στο κρεβάτι, με τα πόδια της να έχουν σηκωθεί στον αέρα και να μας δείχνει και την καμπύλη των οπισθίων της. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.