Η Sahara Ray έχει ένα στήθος-όαση στο Instagram

Δευτέρα, 25 Απρίλιος, 2016 19:40 μμ
Με τέτοιο όνομα ήταν αδύνατο να μην καταφύγουμε σε λογοπαίγνιο. Και είναι to the point γιατί η Sahara Ray έχει κάτι που την κάνει να διαφέρει.
Η Sahara Ray έχει ένα στήθος-όαση στο Instagram

Το Instagram είναι γεμάτο από κοπέλες που έχουν προσόντα, τα οποία μοιάζουν εξωπραγματικά. Το σύνδρομο Kim Kardashian έχει κατακτήσει τον κόσμο και τις προτιμήσεις. Αυτό σημαίνει ότι το μάτι έχει πάψει να στρέφεται στα πιο φυσικά και σε αυτά που εν τέλει τα σκέφτεσαι και πιο ρομαντικά. Είναι σαν μία μεγάλη έρημος, μία Σαχάρα, που αναζητάς την όαση. Μία από τις οάσεις είναι και η Sahara Ray που καταλαβαίνεις αμέσως ποια είναι η ειδοποιός διαφορά της.

Έχει ένα πολύ girly πρόσωπο και μια συμπεριφορά που δεν είναι της femme fatale, αλλά του κοριτσιού που έχει χιούμορ, συμμετέχει στην πλάκα και έχει άλλους τρόπους γοητείας. Συχνά πυκνά δείχνει λίγο παραπάνω στο προφίλ της, όπως στήθος ή οπίσθια, αλλά αυτό δεν είναι ο κανόνας. Ο κανόνας την θέλει με εσώρουχα ή μαγιό, να είναι ξαπλωμένη, με περίεργους χρωματισμούς και τα φίλτρα της φωτογραφίας να την μετατρέπουν σε μια νοσταλγική καλοκαιρινή ανάμνηση.

Γι΄αυτό το λόγο η Sahara Ray είναι όαση. Και γιατί έχει ένα στήθος που είναι αξιοσέβαστο, χωρίς να ξεπερνά το μέτρο και είναι απόλυτα φυσικό. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.