Ελεονώρα Μελέτη: Ποζάρει με τα μαγιό της και εξηγεί γιατί δεν την φλερτάρουν οι άνδρες

Δευτέρα, 25 Απρίλιος, 2016 09:53 πμ
Η παρουσιάστρια του Epsilon μας εκπλήσσει: "Με θεωρούν σνομπ και κομπλεξική".
Ελεονώρα Μελέτη: Ποζάρει με τα μαγιό της και εξηγεί γιατί δεν την φλερτάρουν οι άνδρες

Για να περιγράψουμε την Ελεονώρα Μελέτη χρειαζόμαστε σίγουρα πολλά επίθετα. Δοκιμασμένη σε όλες της ζώνες της τηλεόρασης, δυναμική, σέξι και πρωτοπόρα, η παρουσιάστρια του Epsilon διανύει μια όμορφη φάση, ενώ δηλώνει πανέτοιμη για το φετινό καλοκαίρι.

MELETIMAGIO5

Φορώντας μαγιό που η ίδια σχεδίασε και ποζάροντας με την σανίδα του σέρφ, η Ελεονώρα Μελέτη ως summer girl μίλησε στο περιοδικό People για τις αλλαγές στη ζωή της, την τηλεόραση και φυσικά τους άνδρες. Η λατρεία της για την θάλασσα μεγάλη, η λατρεία της όμως για το ανδρικό φύλο; Φλερτάρουν συχνά την παρουσιάστρια και με ποιον τρόπο;

«Οι άνδρες με φλερτάρουν πιο πολύ στο διαδίκτυο, γιατί εκεί εκφράζονται πιο εύκολα, όχι όμως στην κοινωνική ζωή. Κι επειδή το έχω ψάξει, σύμφωνα με τα λεγόμενα των δικών μου ανθρώπων, όταν είμαι έξω είναι σαν να έχω ένα τοίχος γύρω μου και δεν αφήνω περιθώρια για να με προσεγγίσουν. Η δική μου επιθετική στάση είναι αμυντική. Αλλά είμαι έτσι από μικρή. Ανοίγομαι σε πολύ δικούς μου και γι’ αυτό είμαι παρεξηγήσιμη. Πολύς κόσμος δεν με συμπαθεί. Με θεωρούν ακραία για τα γούστα τους, κομπλεξική  ή σνομπ, αλλά, αν με γνωρίσεις από κοντά, δεν έχω καμιά σχέση με όλα αυτά», εξηγεί στο περιοδικό People.

MELETIMEGIO1  MELETIMAGIO2  MELETIMAGIO3  MELETIMAGIO4

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.