Ελεονώρα Μελέτη: Μιλά για την σχέση που τελείωσε απότομα για χάρη της τηλεόρασης

Κυριακή, 24 Απρίλιος, 2016 11:26 πμ
Γιατί η παρουσιάστρια του Epsilon χαρακτηρίζει "άθλιο" τον εαυτό της;
Ελεονώρα Μελέτη: Μιλά για την σχέση που τελείωσε απότομα για χάρη της τηλεόρασης

Φορώντας το μαγιό της η Ελεονώρα Μελέτη φωτογραφήθηκε για τις ανάγκες του περιοδικού People που κυκλοφορεί και μίλησε για την προσωπική αλλά και επαγγελματική της ζωή. Η παρουσιάστρια του Epsilon μετρά πάνω από 10 χρόνια στον χώρο της τηλεόρασης.

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει δοκιμαστεί σε όλες τις ζώνες και τα έχει καταφέρει μια χαρά. Η παρουσιάστρια μίλησε πρώτη φορά για την σχέση που είχε με κάποιον άνδρα αλλά και το πώς η τηλεόραση την έκανε ξανά single.

«Η τηλεόραση στάθηκε η αιτία να τελειώσω μία σχέση που άξιζε τον κόπο. Αν δεν είχε μπει η τηλεόραση στη ζωή μου, θα είχε εξελιχθεί αλλιώς. Αν έχασα κάτι από την τηλεόραση είναι αυτή η σχέση. Δεν μπορούσα να τα συνδυάσω και ήταν δικοί μου λάθος χειρισμοί».

Πόσο καλή σύντροφος είναι και γιατί χαρακτηρίζει τον εαυτό της άθλιο;

«Έχω υπάρξει άθλια, έχω κακοποιήσει συναισθηματικά έναν άντρα, γιατί δεν ήμουν έτοιμη για το εύρος της σχέσης: ούτε να το αντιμετωπίσω ούτε να αναλάβω αυτή την απόφαση. Αν θέλω, είμαι καλή, έχω κατανόηση, είμαι δοτική, στηρίζω τον άλλον στις δύσκολες του, δεν είμαι παρτάκιας», είπε η Ελεονώρα Μελέτη στο People.

meletimagio

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.