Game of Thrones: Οι προβλέψεις μας για την 6η σεζόν

Παρασκευή, 22 Απρίλιος, 2016 14:06 μμ
Απομένουν μόλις δύο 24ωρα για να ξεκινήσει ο 6ος κύκλος στα κανάλια Novacinema και στο toratora.gr βάζουμε τη μπάλα στη μέση και κάνουμε προβλέψεις.
Game of Thrones: Οι προβλέψεις μας για την 6η σεζόν

Από το επεισόδιο νούμερο 10 του 5ου κύκλου του Game of Thrones υπάρχουν πολλά ανοιχτά παράθυρα. Πολλά ερωτηματικά, κομμάτια του παζλ που θα φανερώνονται σιγά σιγά, ιστορίες χαρακτήρων που μπαίνουν στην πιο κρίσιμη καμπή τους και φυσικά το αιώνια μεγάλο ερωτηματικό που υπάρχει πάντα και αφορά το ποιοι βασικοί χαρακτήρες θα βρεθούν κοντά στο θάνατο και θα πουν αντίο στη σειρά. 48 ώρες πριν την πρεμιέρα του 6ου κύκλου αποκλειστικά από τα κανάλια Novacinema, κάνουμε τις προβλέψεις για το τι μπορεί να συμβεί.

Τώρα που η σειρά έχει ξεπεράσει τα βιβλία και ούτε οι αναγνώστες δεν γνωρίζουν τι θα συμβεί, οι προβλέψεις είναι πιο μυστηριακές και ιντριγκαδόρικες από κάθε άλλη χρονιά. Προφανώς δεν θα μπορούσαμε να προβλέψουμε κάτι για κάθε ανοιχτό λογαριασμό, οπότε κάθε συντάκτης έχει επικεντρωθεί σε μία συγκεκριμένη ιστορία και σίγουρα στην επίδραση της στο συνολικό πλαίσιο του GoT.

Στέργιος Πουλερές:

Focus: Τα πολλά trailer που έχουν παιχτεί το τελευταίο τρίμηνο είναι αλήθεια πως χαλάνε το ενδιαφέρον που έχω και διασαφηνίζουν εν μέρει κάποιες υποθέσεις, όπως τη Sansa και του Theon. Και των άλλων εν πολλοίς. Εκτός από την Daenerys Targaryen. Λίγο μετά την απόδραση της από τη Μίριν πάνω στα φτερά του Drogon, η Khaleesi βρέθηκε σε μια κοιλάδα περικυκλωμένη από χιλιάδες Dothraki. Στα trailer είδαμε ότι την παίρνουν και την πηγαίνουν ντουγρού στους άρχοντες. Οι κανόνες του λαού λένε ότι αυτός που απαρνιέται την μοίρα του, τιμωρείται και η Daenerys απαρνήθηκε την ηγεσία τους, για να στοχεύσει στο Σιδηρούν Θρόνο.

Πρόβλεψη: Προφανώς κανείς δεν θα τολμήσει να πειράξει την Khaleesi όσο παραμονεύει από αέρος και ο Drogon. Αυτό που θα γίνει είναι να σκάσει με έναν τρομερό στρατό η ίδια έξω από τη Μίριν και θα αφανίσει τους Γιους της Αρπυίας, αφού πρώτα βασανίσει δημόσια έναν από αυτούς για να δείξει σε όλους τους αντιφρονούντες ποια θα είναι η μοίρα τους. Ο Jorah «Friendzone» Mormont και ο Daario Naharis που την αναζητούν θα περάσουν μαζί τις τελευταίες στιγμές του πρώτου που η οστρακιά θα τον σκοτώσει. Η Daenerys τότε θα συγκεντρώσει τις δυνάμεις της και θα ξεκινήσει το marching της.

Άγγελος Γεραιουδάκης:

toratora_2

Focus: Σπίτι χωρίς Γιάννη προκοπή δεν κάνει, κι εγώ δεν γίνεται να ξεφύγω από αυτό που καίει τους περισσότερους. Τι θα γίνει με τον Jon Snow; Τα μαχαιρώματα που έφαγε από τους «συντρόφους» του εκείνο το βράδυ στο Τείχος σε σκοτώνουν δίχως να το καταλάβεις. Στα trailer βλέπουμε να φυλάνε το πτώμα του ο Sir Davos, δύο πιστοί του και η Melissandre. Οι κουρτίνες του μέλλοντος του είναι 3-4 βασικές, με υποκουρτίνες.

Πρόβλεψη: Εγώ θα διαλέξω αυτή που λέει ότι θα γίνει White Walker, θα παλέψει με τον υπάρχων ηγέτη, θα του πάρει τη θέση και θα βάλει τους White Walkers στη στρατιά του Οίκου των Stark σηματοδοτώντας την επάνοδο τους.

Χρήστος Ζιώγας:

toratora_3

Focus: Όλο το King's Landing περιμένει να δει την εκδίκηση της βασίλισσας Cersei. Το Walk of Shame είναι ένα καζίκι που δεν ξεπλένεται με τίποτα και δεν παίζει να μείνει αναπάντητο. Ιδίως αν απέναντι σου έχεις έναν σιχαμένο ξάδερφο, τον οποίο διακόρευσες στα μικράτα του και τώρα βλέπεις να σε βιάζει χειρότερα απ΄ ό,τι εσύ.

toratora_4

Πρόβλεψη: Η επιστροφή του Jaime Lannister οδηγεί έναν στρατό έξω από τα λημέρια των Σπουργιτιών και η σύρραξη είναι προ των πυλών. Η πρόβλεψη μου είναι ότι δεν θα γίνει καμία μάχη συλλογική, αλλά η Cersei με άρμα τον αναστημένο Mountain θα απαγάγει τον High Sparrow, αφού πρώτα σκοτώσει βίαια την ψηλή νταρντάνα μοναχή που την βασάνιζε, και θα του δώσει έναν αργό θάνατο. Μετά από αυτό θα γίνει ο χαμός στο King's Landing.

*Η 6η σεζόν του Game of Thrones έρχεται στις 24 Απριλίου αποκλειστικά στα κανάλια Novacinema και κάθε επεισόδιο θα προβάλλεται ταυτόχρονα με την Αμερική, στις 4:00 τα μεσάνυχτα. Αν δε θέλετε να ξενυχτίσετε μπορείτε με τη νέα λειτουργία εγγραφής να την γράψετε και να την δείτε όποτε εσείς θέλετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.