Η Sydney Maler είναι υπερόπλο στα οπίσθια

Τρίτη, 19 Απρίλιος, 2016 19:55 μμ
Υπάρχουν οπίσθια, υπάρχουν όμως και ΟΠΙΣΘΙΑ. Η Sydney Maler ανήκει χωρίς πολλή σκέψη στην πρώτη κατηγορία και θα κρατήσει ωραία συντροφιά το καλοκαίρι.
Η Sydney Maler είναι υπερόπλο στα οπίσθια

Μπορεί να λένε πολλές φορές ότι δεν πρέπει να κρίνεις από την εξωτερική εμφάνιση, αλλά υπάρχουν περιπτώσεις που μπορείς να καταλάβεις πολλά πράγματα από την εικόνα του άλλου. Για παράδειγμα βλέποντας μια κοπέλα να περνάει από δίπλα σου ή σε μια φωτογραφία, σου δείχνει με μια ματιά περί τίνος πρόκειται. Αν δεν καταλαβαίνεις που το πάμε, η Sydney Maler εξηγεί με τον πιο περιγραφικό τρόπο όσα προσπαθούμε να σου πούμε.

Με το που την δεις πιάνεις αμέσως το νόημα. Έχει αυτό το ελαφρύ ξανθό στο μαλλί, που εκτονώνεται από το ξεθώριασμα που φέρνει το θαλασσινό νερό και ο καλοκαιρινός ήλιος, έχει το πρόσωπο της κοπέλας που φαντάζεσαι ότι θα γνωρίσεις σε μία παραλία και θα γεννηθεί έρωτας, έχει όμως και ένα κορμί που δεν το σκέφτεσαι ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα. Η Sydney Maler είναι ένα κορίτσι ωραίων αντιθέσεων.

Σε κάθε περίπτωση δεν μπορείς να παραγνωρίσεις ότι διαθέτει τρομερά οπίσθια και αρκεί να την δεις να κατευθύνεται προς την θάλασσα καθώς εσύ είσαι στην ξαπλώστρα ή την πετσέτα, για να σου έρθει το κατακέφαλο. Αυτό το καλοκαίρι, μιας και την έμαθες, θα σου κρατήσει ωραία συντροφιά στην παραλία μέσω του Instagram.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.