Δεν υπάρχουν τα οπίσθια της Emily Ratajkowski

Δευτέρα, 18 Απρίλιος, 2016 19:03 μμ
Η Emily Ratajkowski έχει φτάσει πολλές φορές τον ανδρικό πληθυσμό στο αμήν. Αυτή η φορά δεν είναι σαν όλες τις υπόλοιπες. Έχει κάτι μοναδικό.
Δεν υπάρχουν τα οπίσθια της Emily Ratajkowski

Το πως θα πλασάρεις κάτι είναι μεγάλη υπόθεση στην εποχή μας. Μπορεί να έχεις το καλύτερο προϊόν για παράδειγμα, αλλά να το προωθείς τόσο λάθος. Αυτή η έννοια του προμόσιον δεν διαφέρει όταν πρόκειται και για την εικόνα που δίνουμε ως άτομα στους γύρω μας. Η Emily Ratajkowski για παράδειγμα έχει χτίσει ένα image και κάθε της κίνηση στοχεύει στην τόνωση του. Όπως η φωτογραφία με μαγιό που ανάρτησε στο προφίλ της.

Μπορεί να έχουμε δει τα οπίσθια της πολλές φορές, μπορεί να μην υπάρχει κανένα μυστήριο γύρω από το γυμνό της κορμί, αλλά κάθε φορά η Emily Ratajkowski έχει τον τρόπο να μας δίνει την εντύπωση ότι είναι άλλα, καλύτερα από όλες τις προηγούμενες φορές μαζί. Όπως κάθε κορίτσι του τομέα της που σέβεται τον εαυτό της, η Emily δε γινόταν να μην αναρτήσει μια φωτογραφία της με μαγιό μιας και ο καιρός ενδείκνυται.

Μόνο που δεν είναι τόσο απλό όσο ακούγεται. Το μαγιό της είναι ολόσωμο και η πρώτη σκέψη είναι «δεν θα φαίνεται τίποτα». Με την Emily όμως παρακάμπτεις τέτοιες σκέψεις και θα κοιτάξεις. Στην προκειμένη αυτό που θα δεις είναι τα απίστευτα οπίσθια της. Δεν είναι μεγάλα, δεν είναι αυτά που θα πεις «Οου». Έχουν την ιδιαιτερότητα τους. Ωραίο δέρμα, ωραίος σχηματισμός και ωραία πλαισίωση, με τη γυμνή και γυρισμένη πλάτη της.

emily-ratajlowski-opisthia-1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.