Η Charlotte McKinney με στρινγκ μπικίνι. End of story!

Δευτέρα, 18 Απρίλιος, 2016 13:33 μμ
Όταν μιλάμε για την Charlotte McKinney δεν χρειάζονται πολλά λόγια. Το να ακούς ότι πήγε στην παραλία είναι από μόνο του αρκετό για να την δεις.
Η Charlotte McKinney με στρινγκ μπικίνι. End of story!

Υπάρχουν μαγιό και μαγιό. Υπάρχουν τα μπικίνι, τα ολόσωμα, αυτά με τα κοψίματα, αυτά που προορίζονται για μεγάλες επιφάνειες κι αυτά που τα φοράς για την τιμή των όπλων. Όταν το άτομο που τα φοράει είναι η Charlotte McKinney τότε οι διαχωρισμοί πάνε περίπατο. Οποιοδήποτε μαγιό και να φορέσει ένα από τα πιο αγαπημένα κορίτσια του ανδρικού πληθυσμού, δεν θα υπάρχει καμία διαφορά. Το μόνο που θα μας νοιάζει είναι τα προσόντα της που θα ξεχειλίζουν.

Φέτος, ο ήλιος έχει έρθει πιο νωρίς από ποτέ, η άνοιξη έζησε για λίγο και έδωσε πολύ γρήγορα τη θέση της στο καλοκαίρι. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι να απολαύσουμε πολύ περισσότερη Charlotte McKinney σε σχέση με πέρσι και πρόπερσι. Το πρώτο καλοκαιρινό χτύπημα της 23χρονης έρχεται με μια φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram, όπου μπορείς να δεις όλη της την χάρη να ξετυλίγεται.

Η Charlotte McKinney αντιμετωπίζει ούτως ή άλλως θέμα να καλυφθεί σχετικά με ένα επαρκές μαγιό. Φανταστείτε τι γίνεται όταν επιλέγει ένα μπικίνι με το κάτω μέρος να είναι στρινγκ. Τα οπίσθια της αφήνονται ακάλυπτα και παίρνουν όλη τη δόξα από το στήθος που βρίσκεται στα γνωστά του στάνταρ.

charlotte-mckinney-string-magio-1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.