Η Krystal Lenkova ανάβει φωτιές με το βλέμμα και το κορμί της

Παρασκευή, 15 Απρίλιος, 2016 20:32 μμ
Είναι κάποιες γυναίκες που αρκεί να σε κοιτάξουν και παίρνεις φωτιά. Η θερμοκρασία ανεβαίνει και η φαντασία οργιάζει. Η Krystal Lenkova είναι τέτοια.
Η Krystal Lenkova ανάβει φωτιές με το βλέμμα και το κορμί της

Με κάποιες γυναίκες δεν χρειάζεται να δεις πολλά για να καλπάσει η φαντασία σου. Δεν χρειάζεται να τις δεις γυμνές εντελώς ή κάποιο μέρος του σώματος της. Αρκούν πολύ μικρά πράγματα για να γίνει η ζημιά. Μικρά στη θεωρία, γιατί στην πράξη είναι πολύ τρανά και θαυματουργά. Για παράδειγμα ένα βλέμμα είναι ικανό να σου βάλει το λουρί και να σε οδηγήσει εκεί που πρέπει. Η Krystal Lenkova έχει πάρει ντοκτορά σε αυτό.

Σίγουρα έχει ένα κορμί που δεν μπορείς να μην το κοιτάξεις, δεν γίνεται να μην το ψηλαφίσεις με τα μάτια σου. Το στήθος της είναι πληθωρικό, τα οπίσθια της στον ορισμό του ιδανικού. Κι όμως αυτά έρχονται σε δεύτερη και τρίτη θέση. Το πρόσωπο της είναι αρκετό για να σου ανάψει τα λαμπάκια, να σε φέρει στο επίπεδο της λίμπιντο που χρειάζεται.

Υπάρχουν λίγες γυναίκες που το έχουν αυτό. Η Jolie, η Megan Fox και η Krystal Lenkova. Η τρίτη βγαίνει νικήτρια στην κατηγορία, γιατί έχει και την καλύτερη πλαισίωση. Μια βόλτα στο προφίλ της στο Instagram θα βάλει υπότιτλους σε όσα μέχρι τώρα λέμε. Πρώτα όμως δες τις φωτογραφίες της.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.