Η Morgan είναι το πιο uber κορίτσι του Dan Bilzerian

Παρασκευή, 15 Απρίλιος, 2016 12:59 μμ
Ο Dan Bilzerian είναι πιθανότατα το μεγαλύτερο αντρικό πρότυπο. Και στον στόλο του από γυναίκες ξεχωρίζει η Morgan. Οι λόγοι προφανείς.
Η Morgan είναι το πιο uber κορίτσι του Dan Bilzerian

Το όνομα Dan Bilzerian είναι βαρύ σαν ιστορία. Είναι ένας κρυφός πόθος των ανδρών, είναι αυτό που ντρεπόμαστε να πούμε ότι θα θέλαμε να ήμασταν. Αν αφαιρέσεις το κομμάτι με τα όπλα και τα ναρκωτικά, το υπόλοιπο κομμάτι είναι η ονείρωξη κάθε αρσενικού. Λεφτά, πάρτι, σκάφη, γυναίκες. Τόσο αμοιβάδες είμαστε. Θα θέλαμε να σταθούμε περισσότερο σε αυτό το τελευταίο. Τις γυναίκες. Ανάμεσα σε αυτές που αποτελούν το βασικό του χαρέμι είναι η Morgan.

Επίθετο δεν μάθαμε, αλλά μεταξύ μας δεν είναι και απαραίτητο. Το μόνο που χρειάζεται να ξέρεις είναι ότι έχει προφίλ στο Instagram ως Swedishkiller_xoxo και εκεί θα βρεις φωτογραφίες της που δεν θα τις βρεις σε πολλά προφίλ. Η Morgan είναι το πιο τούμπανο κορίτσι από αυτές που βρίσκονται πάντα δίπλα στον Dan Bilzerian και έχει ένα στήθος που μοιάζει αφύσικα μεγάλο για ένα τόσο λεπτό κορμί και τέτοια μέση.

Όμως αυτά είναι προβλήματα που έχει να λύσει η φύση. Οι άντρες αδιαφορούν για κάτι τέτοια. Αδιαφορούν κι αν είναι αληθινό ή ψεύτικο το στήθος. Το μόνο που τους αρκεί είναι η Morgan με μαγιό, με κολλητά μπλουζάκια και ό,τι άλλο. Θα την δεις με μελαχρινό, θα την δεις με ξανθό, φέρνει λίγο σε bimbo κορίτσι, αλλά αυτά είναι μικροπράγματα μπροστά στο bigger picture.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.