Καινούργιου δεν θα πει μόνο στήθος, θα πει και σέξι πόδια

Πέμπτη, 14 Απρίλιος, 2016 18:53 μμ
Μπορεί το στήθος της να είναι αυτό που έχει δεχθεί τα περισσότερα σχόλια, αλλά η Κατερίνα Καινούργιου διαθέτει και κάτι άλλο που ταράζει τους άντρες.
Καινούργιου δεν θα πει μόνο στήθος, θα πει και σέξι πόδια

Όπως και να το κάνουμε, το μάτι συνηθίζει να πηγαίνει πάντα στο μέρος ή σημείο που κάνει το μεγαλύτερο μπαμ. Στην περίπτωση της Κατερίνας Καινούργιου το στήθος της είναι αυτό που μπαίνει στο επίκεντρο τα τελευταία χρόνια. Τόσο οι άντρες όσο και η ίδια εστιάζουν τα σχόλια τους γύρω από αυτό. Προς τιμήν της πάντως, έχει σπεύσει να ξεκαθαρίσει ότι δεν είναι αληθινό. Κι από την στιγμή που ισχύει αυτό, μπορούμε να στρέψουμε πιο εύκολα το βλέμμα στα πόδια της.

Η παρουσιάστρια του Λόγω TiVis συνηθίζει πριν από κάθε εκπομπή να βγάζει μια φωτογραφία από το ντύσιμο της και να την αναρτά στο προφίλ της. Είναι αυτός ο κλασσικός άσπρος τοίχος έξω από το στούντιο, όπου στήνεται συνέχεια και ποζάρει με μεγάλη ποικιλία. Τώρα που ο καιρός είναι ηλιόλουστος η Κατερίνα ντύνεται όλο και πιο ανάλαφρα προς τέρψιν του φιλοθεάμονος κοινού.

Κι επειδή τη φετινή χρονιά το έχει ρίξει στη σκληρή γυμναστική και η περισσότερη δουλειά βρίσκεται στα οπίσθια και τα πόδια. Γι΄αυτό κάθε φορά που φοράει μίνι, κάθεται σε ένα πεζούλι και δείχνει τα πόδια της σε όλο τους το μεγαλείο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.