Η Charlotte McKinney γυμνάζεται με κολάν και η στάση της προκαλούν

Τετάρτη, 13 Απρίλιος, 2016 19:15 μμ
Τελευταία έχει πατήσει pause στις φωτογραφίσεις της και ασχολείται με άλλα. Ευτυχώς που η Charlotte McKinney έχει το Instagram. Και φοράει κολάν.
Η Charlotte McKinney γυμνάζεται με κολάν και η στάση της προκαλούν

Κάτι συμβαίνει με αυτό το κορίτσι εδώ και ένα χρόνο. Έχει πολλά νεκρά διαστήματα. Τόσα που ούτε ο μπασκετικός Ολυμπιακός δεν τα έχει δει. Πότε είναι στο on, πότε είναι στο off. Η τελευταία φορά που ασχοληθήκαμε μαζί της ήταν με θερμοκρασίες κάτω από 15 βαθμούς Κελσίου. Οι φωτογραφίσεις της έχουν μειωθεί αυτό το διάστημα και είναι η δεύτερη περίοδος που συμβαίνει αυτό το τελευταίο εξάμηνο. Η Charlotte McKinney αποφάσισε μάλλον να παίξει άλλο σύστημα. Με κολάν.

Προφανώς και θα κουράστηκε να ακούει συνεχώς να λένε για το στήθος της, οπότε χαμήλωσε τις ταχύτητες. Όχι μόνο στις φωτογραφίσεις, αλλά και στο Instagram. Κι εκεί θα δεις πολύ σπάνια να κάνει κάτι που να θες να το προσέξεις. Τώρα είναι μια από τις σπάνιες περιπτώσεις που το κάνει. Είναι ακόμα πιο σπάνια, γιατί το στήθος της δεν βρίσκεται καν στο οπτικό σου πεδίο. Άλλο είναι που θα κοιτάζεις με επιμονή.

Η Charlotte McKinney γυμνάζεται εντατικά τους τελευταίους μήνες και έχει αδυνατίσει, ευτυχώς δίχως να χάσει βάρος από το στήθος της. Και όταν γυμνάζεται φοράει κολάν, στήνεται, σκύβει, λυγίζει τα πόδια. Κάτι τέτοιο έκανε και τώρα, το φωτογράφισε από πίσω και τα οπίσθια της προκαλούν τη φαντασία.

charlotte-mckinney-opisthia-1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.