Η Heidi Gwaii είναι το σέξι all around κορίτσι με μεγάλη δυναμική

Τετάρτη, 13 Απρίλιος, 2016 14:52 μμ
Εκτός από την άμυνα man to man, υπάρχει και η άμυνα ζώνης και η Heidi Gwaii είναι μετρ στο δεύτερο, αφού μπορεί να πιάσει όλες τις θέσεις μόνη της.
Η Heidi Gwaii είναι το σέξι all around κορίτσι με μεγάλη δυναμική

Μιας και βρισκόμαστε σε περίοδο που η Ευρωλίγκα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη καμπή της, θα μιλήσουμε για ένα κορίτσι που εφαρμόζει τους μπασκετικούς όρους με κάθε φωτογραφία που αναρτά στο προφίλ της στο Instagram. Η Heidi Gwaii δεν είναι η κοπέλα που θα σε κάνει να στοχεύεις σε μια περιοχή. Δεν θα παίζεις μόνο με ποστάρισμα ή μόνο με πικ εν ρολ. Είναι combo guard, all around player και στο τέλος το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι η διαφορά που έχεις χάσει.

Η Heidi Gwaii είναι από τα κορίτσια που στην πρώτη θέαση δεν σου γεμίζουν το μάτι. Δεν περιμένεις ότι μπορούν να σου προκαλέσουν τέτοια ζημιά. Βλέπεις ένα γλυκό πρόσωπο που έχει μεν μια δόση sex appeal, αλλά ως εκεί. Όσο όμως το βλέμμα κατεβαίνει τόσο πιο πολύ αυξάνεται η δυναμική της. Έχει οπίσθια στην ιδανικότερη κατάσταση, έχει στήθος και το καλό μαζί της είναι ότι δείχνει όσο το δυνατόν λιγότερα.

Ελάχιστα πράγματα μπορείς να πάρεις. Ένα sideboob, μια φωτογραφία με εσώρουχα ή μαγιό. Ως εκεί. Για τα περαιτέρω η φαντασία σου θα αναλάβει να διαμορφώσει πράγματα. Θα αναρωτιέσαι γιατί αυτό είναι καλό. Πρώτον, γιατί το εντελώς ή ημί-γυμνό το έχεις χορτάσει και δεύτερον γιατί όσο πιο σπάνια βλέπεις κάτι, τόσο πιο πολύ το εκτιμάς. Και η Heidh Gwaii είναι ό,τι πρέπει.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.