Η Jenna Jenovich έχει το πιο πλούσιο στήθος που έχεις δει σε dj

Τρίτη, 12 Απρίλιος, 2016 16:40 μμ
Αν είσαι από αυτούς που τρελαίνονται με την Rachel Weisz, η Jenna Jenovich θα σου δείξει ότι υπάρχει και πιο πληθωρική εκδοχή, με υπερστήθος.
Η Jenna Jenovich έχει το πιο πλούσιο στήθος που έχεις δει σε dj

Ίσως να είμαστε κάπως υπερβολικοί στον τίτλο, αλλά δεν θα μπορούσε να περιγραφεί καλύτερα. Η Jenna Jenovich είναι μια πολύ πληθωρική κοπέλα και σίγουρα στην πρώτη πεντάδα με τις πιο πληθωρικές dj του κόσμου. Αυτό δεν είναι το βασικό της επάγγελμα, αλλά κάθε κορίτσι με τέτοια προσόντα και τέτοια δημοφιλία είναι δεκτό στα decks των μεγάλων clubs, μιας και ο κόσμος που φέρνει βγάζει τα λεφτά της και με το παραπάνω.

Αυτό όμως που φαντάζει ακόμα καλύτερο είναι ότι η Jenna Jenovich θα μπορούσε να είναι η πιο γεμάτη εκδοχή της Rachel Weisz. Δεν γνωρίζουμε πόσο μακιγιάζ και τι άλλο έχει κάνει στο πρόσωπο της η Jenna, αλλά θυμίζει πολύ την σέξι Βρετανίδα ηθοποιό με τα ωραία οπίσθια. Και φυσικά δεν τη θυμίζει μόνο στο πρόσωπο. Για την ακρίβεια την ξεπερνάει στα υπόλοιπα.

Τα οπίσθια και το στήθος της είναι τόσο εντυπωσιακά που είναι καλύτερα όταν δεν φοράει απλώς τα εσώρουχα της, αλλά φοράει κολλητά ρούχα, μπουστάκια, κορμάκια και μπλούζες που ξεχειλώνουν και τεντώνονται μπροστά στη δύναμη του στήθους της. Απολαύστε την και θα δείτε ότι κι εσείς θα σκεφτείτε το ίδιο με μας. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.