Η Carly Lauren κάνει brain damage με το κορμί της

Δευτέρα, 11 Απρίλιος, 2016 21:11 μμ
Είναι από εκείνες τις γυναίκες που μένουν ανεξίτηλες, αλλά η παρουσία τους είναι στιγμιαία. Η Carly Lauren έχει ένα κορμί που θα σου κάνει τη ζημιά.
Η Carly Lauren κάνει brain damage με το κορμί της

Κάθε άντρας έχει έναν σκοπό σε αυτή τη ζωή, πέρα από το να πετύχει την καταξίωση και την εξουσία. Να υποταχτεί πλήρως σε μια γυναίκα και να βασανιστεί από την ισχύ της γοητείας της. Το κορμί είναι το βασικό συστατικό για να γίνει κάτι τέτοιο. Έχει μια σημειολογία που φέρνει το πρόσωπο σε δεύτερη μοίρα. Η Carly Lauren είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση γυναίκας με τέτοιο κορμί. Και σου χαλάει τα εγκεφαλικά γρανάζια.

Κάθε σπιθαμή του κορμιού της έχει αυτό το exceptional. Το extraordinaire. Την κοιτάς και νιώθεις ότι είναι ο σκοπός που ζητάς στα ερωτικά σου. Η Carly Lauren ξέρει τα κουμπιά της σαγήνης και τα ανοίγει ένα ένα, αργά, βασανιστικά και γλυκά. Στο Instagram της θα καταλάβεις όλα όσα λέμε για το κορμί της. Επίσης, θα δεις ότι της αρέσει πολύ να φοράει ψιλοσκισμένα φανελάκια που δεν καλύπτουν ολόκληρο το στήθος της, προσφέροντας ωραία underboob. Ακολούθα το μονοπάτι της και ο εγκέφαλος σου θα υποστεί μια ποθητή ζημιά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.