Η Paige Hathaway είναι τα υπέρτατα γυμνασμένα οπίσθια

Δευτέρα, 11 Απρίλιος, 2016 15:50 μμ
Στο Instagram θα βρεις πολλές με πληθωρικά οπίσθια. Θα βρεις πολλές με καλοσχηματισμένους γλουτούς. Αλλά η Paige Hathaway έχει κάτι ultimum.
Η Paige Hathaway είναι τα υπέρτατα γυμνασμένα οπίσθια

Υπάρχουν οι άντρες που αγαπάνε τα οπίσθια και οι άντρες που αγαπάνε και τα οπίσθια. Άλλος διαχωρισμός δεν τίθεται. Σε αυτή την κατηγορία υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία. Το Instagram είναι ο μπαξές που έχει απ΄όλα. Θα βρεις οπίσθια πληθωρικά που ξεπερνούν τα όρια, υπάρχουν τα μικρά, τα γλυκά, υπάρχει όμως και το τόσο ιδιαίτερο, τόσο σπάνιο. Κι αυτό το προσφέρει σε αφθονία η Paige Hathaway.

Φυσικά δεν θα μπορούσε να είναι κάτι άλλο εκτός από γυμνάστρια. Το κορμί της είναι το πιο γυμνασμένο που έχουμε δει, οι κοιλιακοί της είναι ο ορισμός της πέτρας, αλλά όσο κι αν προσπαθήσεις να δεις το δάσος , θα κολλήσεις στο δέντρο. Και το δέντρο είναι τα οπίσθια της, τα οποία είναι δίχως ίχνος υπερβολής, υπέρτατα γυμνασμένα. Η Paige Hathaway δεν αφήνει μέρα που να μην σου δώσει το επιχείρημα της για αυτό που λέμε.

Συνήθως είναι με σορτσάκια ή κολάν, σε ένα γυμναστήριο, και ιδρώνει το κορμί της. Λιγότερο συχνά, θα την πετύχεις ημίγυμνη να στήνεται με την όπισθεν και να κρύβει τεχνηέντως το εξίσου στιβαρό και πλούσιο στήθος της. Η Paige Hathaway είναι μια νέα σελίδα στα οπίσθια!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.