Game of Thrones: Οι ζωντανοί που θα ανταλλάσσαμε με τους νεκρούς

Τετάρτη, 13 Απρίλιος, 2016 17:53 μμ
Η 6η σεζόν απέχει μόλις 13 μέρες και πριν τα κανάλια Novacinema μας βάλουν και πάλι στην αγαπημένη συνήθεια κάνουμε trade ζωντανούς με νεκρούς.
Game of Thrones: Οι ζωντανοί που θα ανταλλάσσαμε με τους νεκρούς

Ο χρόνος πέρασε σαν άνεμος, δεν προλάβαμε να κλείσουμε τα μάτια μας και το Game of Thrones επιστρέφει. Not. Ο ένας χρόνος σχεδόν από τα μέσα του περασμένου Ιουνίου ήταν κάπως μακρύς, αλλά πλέον δεν έχει σημασία το πως πέρασε. Σημασία έχει ότι σήμερα είναι 13 Απριλίου και σε 11 μέρες, την Κυριακή 24 Απριλίου, αποκλειστικά και μόνο τα κανάλια Novacinema, ετοιμάζουν τους καναπέδες μας για να μείνουμε εκεί όσο διαρκέσει ο 6ος κύκλος της σειράς.

Πριν από αυτό όμως τρεις συντάκτες του toratora.gr μπαίνουν σε κλίμα Πάσχα και κάνουν συμφωνία με τον Διάβολο για να φέρει πίσω τρεις από τους νεκρούς. Όχι χωρίς αντάλλαγμα, προφανώς. Θα τους αναπληρώσει με τρεις που θα επιλεγούν.

Στέργιος Πουλερές: Επειδή είμαι βγαλμένος από την αρχαία εποχή και πάντοτε με εξίταρε ο ρόλος του νεκρομάντη, αυτό το κείμενο είναι σαν πασχαλιάτικη λαμπάδα για μένα. Στο ερώτημα «ποιον νεκρό θα επανέφερες στο Game of Thrones και ποιον θα έδινες στην θέση του;» αμφιταλαντεύτηκα αρκετά. ήθελα τον Ned Stark, αλλά αυτόν μου τον πήρε ο Άγγελος από κάτω. Ο Jon Snow ήταν η επιλογή της Melisandre, οπότε μειώθηκαν οι επιλογές μου. Και κατέληξα στον Jeoffrey Baratheon. Εντάξει, προφανώς και ήταν αστειάκι. Ο θάνατος του ήρθε όσο πιο βασανιστικά του άξιζε, άρα έχει επέλθει η σωστή Νέμεσις. So, ain't nothing but a Hound Dog. Θρυλείται εδώ και πολύ καιρό ότι μάλλον δεν πέθανε και επέζησε, αλλά για να το σιγουρέψω θα βάλω και την δική μου θετική ενέργεια για να γίνει. Ποιον θα έδινα στην θέση του; Εννοείται τον Sir Alisser Thorne, που είναι αυτός ο λοχαγός που είχες στον στρατό που σου έριχνε τιμητικές φυλακές αβέρτα. Λίγα τα ψωμιά σου Αλίκη!

Άγγελος Γεραιουδάκης: Είναι ο αγαπημένος νεκρός κάθε σεναριογράφου. Αν ψάχνεις κάποιον πρόθυμο να πεθάνει, τον βρήκες στο πρόσωπο του. Ο Sean Bean aka Ned Stark αποκεφαλίστηκε και θα μετρούσε πολύ να γυρίσει, έστω και σαν ακέφαλος καβαλάρης, για να σηματοδοτήσει την επάνοδο του Οίκου του. Αντ΄αυτού την θέση του στον κόσμο των νεκρών θα πάρει ο $#%*#%$ ξάδερφος της Cersei, ο Lancel που θέλω να έχει θάνατο πιο επώδυνο από του Jeoffrey.

Χρήστος Ζιώγας: Η πιο uber εισαγωγή σε αυτές τις πέντε σεζόν ήταν ο Πρίγκιπας Oberyn. Και φυσικά ο George Martin ως κλασσικός partypooper τον έφαγε. Δεν του αρκούσε όμως μόνο αυτό. Ήθελε να τον βγάλει από το κάδρο με τον πιο savage τρόπο που θα μπορούσε να υπάρξει. Ποιος να του το έλεγε ότι θα πέθαινε από δύο αντίχειρες...; Έχει αφήσει όμως ανοιχτούς λογαριασμούς (βλέπε εκδίκηση για την αδερφή και τα ανίψια του) και πρέπει να τους ολοκληρώσει. Όσο για τον αντικαταστάτη του στα έγκατα της γης, δεν δυσκολεύτηκα ιδιαίτερα. Theon Greyjoey. Δεν γνωρίζω τι σχέδια έχουν γι΄αυτόν οι Benioff & Weiss, αλλά το παλικάρι έχει καταφέρει να γίνει πιο σπαστικό κι από τον Ramsay Bolton. Θάνατος στον Greyjoey!

*Η 6η σεζόν του Game of Thrones έρχεται στις 24 Απριλίου στα κανάλια Novacinema και κάθε επεισόδιο θα προβάλλεται ταυτόχρονα με την Αμερική, στις 4:00 τα μεσάνυχτα. Και αν δε θέλετε να ξενυχτίσετε μπορείτε με τη νέα λειτουργία εγγραφής να την γράψετε και να την δείτε όποτε εσείς θέλετε. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.