Η Ελένη Φουρέιρα ξεσπά για τον Παντελίδη, τη «χολή» και τις ταμπέλες στη μουσική – Τι δήλωσε;

Σάββατο, 9 Απρίλιος, 2016 13:20 μμ
«Πρέπει να αφήσουν την ψυχή του να αναπαυθεί».
Η Ελένη Φουρέιρα ξεσπά για τον Παντελίδη, τη «χολή» και τις ταμπέλες στη μουσική – Τι δήλωσε;

Η Ελένη Φουρέιρα είναι από τους καλλιτέχνες που συνεργάστηκαν στενά με τον Παντελή Παντελίδη και που είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν ως άνθρωπο, μακριά από τον ανταγωνισμό και τα φώτα. 1,5 περίπου μήνα μετά το τραγικό δυστύχημα που του στέρησε τη ζωή, η Ελένη ανοίγει τα χαρτιά της στο περιοδικό People και μιλά για τον άνθρωπο που εκείνη γνώρισε και όλες τις βολές εναντίον του που τον είχαν στεναχωρήσει πολύ.

«Ο Παντελής ήταν ένα νέο παιδί, που ο κόσμος τον λάτρευε. Με στενοχωρούν όλα τα σενάρια που κυκλοφορούν στα media μετά από αυτό το τραγικό συμβάν. Πρέπει να αφήσουν την ψυχή του να αναπαυθεί. Όταν ξεκινήσαμε τις πρόβες μας στο Fantasia, μπήκα μέσα, κοιτούσα το μαγαζί και σκεφτόμουν πως με αυτόν τον άνθρωπο λέγαμε αστεία και περνούσαμε τόσο όμορφα», δήλωσε, και συνέχισε αναφερόμενη στην πολυσυζητημένη πρεμιέρα τους στο Fantsia μερικούς μήνες πριν:

«Όταν είχαμε κάνει την πρεμιέρα, είχαν πέσει όλοι πάνω του και τον κατηγορούσαν για τα μαξιλάρια που έριχναν οι θαμώνες πάνω στη σκηνή. Έβγαζαν χολή για έναν άνθρωπο που ο κόσμος τον αγαπούσε. Ξέρεις κάτι; Ο κόσμος είναι ο καλύτερος και ο πιο αυστηρός κριτής. Ο κόσμος τον αγάπησε και τον έκανε νούμερο ένα. Τίποτα δεν είναι τυχαίο. Ό,τι και να πουν για εκείνον, ο Παντελής έφτασε στην κορυφή».

Όσο για τις «ταμπέλες» στη μουσική; Η performer αναφέρθηκε και σε αυτό, φανερά πικραμένη:

«Αυτή η ιστορία με τον άδικο θάνατό του μας έβαλε στη διαδικασία να καταλάβουμε πως δεν υπάρχουν ταμπέλες στη μουσική, όπως «ποιοτική», «έντεχνη» και «άτεχνη». Δεν υπάρχει άτεχνη μουσική. Ωραία μουσική είναι εκείνη που θα αγγίξει την πλειοψηφία του κοινού, που θα μιλήσει στην ψυχή του».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.