Η Nikki Luscious έχει το στήθος που θα κολλήσεις

Δευτέρα, 4 Απρίλιος, 2016 16:43 μμ
Το γυναικείο στήθος είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που κοιτούν οι άντρες. Η Nikki Luscious είναι το πρώτο και το τελευταίο στήθος που θα δεις.
Η Nikki Luscious έχει το στήθος που θα κολλήσεις

Το στήθος είναι στα πρώτα τρία πράγματα που κοιτάζει κάθε άντρας σε μια γυναίκα, αλλά είναι το μοναδικό από τα τρία που δεν καθορίζει τη συνέχεια. Αν είναι ωραίο και πληθωρικό δεν θα παρακινήσει τον άντρα να κάνει κίνηση, εφόσον το υπόλοιπο δεν πείθει. Αν είναι μικρό, δεν θα εμποδίσει κανέναν να προχωρήσει, σε περίπτωση που το υπόλοιπο είναι αυτό που θέλει. Η Nikki Luscious έχει το στήθος που καταργεί αυτόν τον κανόνα.

Το στήθος που γίνεται παράγοντας βασικός για την εξέλιξη του φλερτ. Η Nikki Luscious γνωρίζει ότι εκεί βρίσκεται η δύναμη της και φροντίζει να το θέτει σε προτεραιότητα κάθε φορά. Θα μπορούσε κανείς να την χαρακτηρίσει την βασίλισσα των boob selfies, αφού φοράει συνεχώς λιτά ρούχα ή μαγιό και κάθε selfie της έχει μπόλικη από το στήθος και ολίγη κι από το πρόσωπο.

Η Nikki Luscious είναι από τις γυναίκες που θα κοιτάξεις πρώτα απ΄όλα το στήθος και δεν θα χρειαστεί να επεκταθείς σε κάτι παραπάνω. Θα μείνεις εκεί και αυτό θα σε παρασύρει στον διάβα του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.