Θάλεια Ματίκα: Αυτό είναι το νέο της επιχειρηματικό βήμα που εκπλήσσει!

Κυριακή, 3 Απρίλιος, 2016 12:13 μμ
Η στροφή στην καριέρα της που καμία σχέση δεν έχει με την υποκριτική
Θάλεια Ματίκα: Αυτό είναι το νέο της επιχειρηματικό βήμα που εκπλήσσει!

Κάνει προσεγμένες επαγγελματικές κινήσεις και παρόλο που έγινε γνωστή μέσα από την τηλεόραση, στη ζωή της τώρα υπάρχουν άλλες προτεραιότητες, όπως ο γιος της, ο νέος της ρόλος στην παράσταση Έγκλημα και Τιμωρία στο θέατρο Άνεσις, αλλά και το επαγγελματικό βήμα που τόλμησε και δεν έχει καμία σχέση με την ηθοποιία.

Η Θάλεια Ματίκα, σε συνέντευξη που παραχωρεί στο περιοδικό People, μιλάει για τα νέα δεδομένα στη ζωή της αλλά κάθε τελευταία φορά, που έκανε πράγματα για τον εαυτό της.

Έκανες μια δραστηριότητα με το γιο σου;

Με απασχολεί είκοσι τέσσερις ώρες την ημέρα. Δεν μπορεί να υπάρξει τελευταία φορά!

Βρήκες χρόνο μόνο για σένα;

Σπάνια συμβαίνει, γιατί δεν το επιδιώκω. Προτιμώ να περνώ το χρόνο μου με την οικογένειά μου.

Έκανες μια επένδυση;

Χαίρομαι πολύ να μιλώ για τη Little India! Όταν η συνέταιρός μου (που είναι και παιδική φίλη και κουμπάρα μας) μου πρότεινε να ανοίξουμε ένα ινδικό εστιατόριο στη Νέα Ερυθραία, δεν δίστασα ούτε στιγμή. Με τη βοήθεια των εξαιρετικών σεφ και την επιμονή στο να έχουμε πάντα τις καλύτερες πρώτες ύλες, όσοι μας επισκέπτονται φεύγουν χαμογελαστοί και ευχαριστημένοι.

Είπες ένα αθώο ψέμα;

Δεν μπορώ να πω ψέματα, τα αντιπαθώ και προτιμώ πάντα να είμαι ειλικρινής, όσο δύσκολο κι αν είναι μερικές φορές.

Ξέχασες να πληρώσεις ένα λογαριασμό;

Αδύνατο να τους ξεχάσεις!

Ζήτησες συγνώμη;

Δεν μπορώ να σκεφτώ. Είμαι προσεκτική στις επιλογές και στις πράξεις μου φροντίζοντας πρώτα να σκεφτώ γι αυτές και να προλαμβάνω, όσο μπορώ, τυχόν απροσεξίες και λάθη.

Δέχτηκες μια τηλεοπτική πρόταση;

Η τηλεόραση με βοήθησε στη θεατρική μου σταδιοδρομία, που ήταν το κύριο ζητούμενό μου όταν αποφάσισα να γίνω ηθοποιός. Δεν θα πω πότε δέχτηκα τελευταία φορά, γιατί με προβληματίζει το γεγονός πως οι προτάσεις πλέον δεν έχουν την αντίστοιχη «ποιότητα» παραγωγής που είχαν πριν από κάποια χρόνια. Θα ευχηθώ, όμως, για την επόμενη καλή πρόταση, θέλοντας να παραμείνω αισιόδοξη.

Είπες «Εγώ σ’ το είχα πει!»;

Στο γιο μου συνήθως, μετά από κάθε μικρό «παράπτωμα» που κάνει και στη συνέχεια με κοιτά και περιμένει την αντίδρασή μου!

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.