Η Isabel Lahela σε βάζει κάτω από τη μπάρα με τα οπίσθια της

Σάββατο, 2 Απρίλιος, 2016 19:26 μμ
Η Isabel Lahela πέρασε μια ζόρικη κατάσταση στην εφηβεία της, αλλά την ξεπέρασε και κατάφερε να μάθει πως να σηκώνει τα βάρη της ζωής. Με τα χέρια και με τα οπίσθια της.
Η Isabel Lahela σε βάζει κάτω από τη μπάρα με τα οπίσθια της

Πέρα από την εξωτερική εμφάνιση, η οποία είναι ομολογουμένως το πρώτο πράγμα που κοιτάνε όλοι, παίζει μεγάλο ρόλο να δεις και το μέσα του άλλου, αλλά όχι αυτόνομα και ξέχωρα από το πως διαμορφώθηκε. Οφείλεις να κοιτάζεις και το πως έφτασε στο σημείο αυτό. Η Isabel Lahela είναι στα 21 της μία επιτυχημένη αθλήτρια, αλλά για να φτάσει ως εδώ πέρασε αρκετές ζόρικες καταστάσεις. Είναι όμως και μια πολύ σέξι γυναίκα, με οπίσθια που είναι, με μία λέξη, τρομερά.

Μέχρι τα 15 της έκανε χορό, αλλά πέρασε φάση που ο μεταβολισμός της χάλασε και η βουλιμία της χτύπησε την πόρτα. Αναγκάστηκε να παρατήσει τον χορό, για λίγο διάστημα κλείστηκε στον εαυτό της και υπέκυψε, αλλά εν τέλει το πάλεψε, γράφτηκε σε γυμναστήριο και έγινε εξπέρ στο crossfit. Δεν έμεινε όμως εκεί. Μπήκε στο κομμάτι του αθλητισμού και ασχολήθηκε με την άρση βαρών, ούσα σήμερα Ολυμπιονίκης του Καναδά, στην κατηγορία των 53 κιλών.

Όμως δεν μπορείς να αγνοήσεις ότι εκτός από τα μπράτσα, έχει και ακόμα ένα πολύ δυνατό σημείο. Τα οπίσθια της είναι πέτρα, έχουν ιδανικό μέγεθος και σχήμα και η ίδια τα δείχνει ασταμάτητα στο Instagram. Δεν θες να το χάσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.