Η Phiphi είναι το άγριο κορίτσι με τα καυτά οπίσθια

Παρασκευή, 1 Απρίλιος, 2016 16:32 μμ
Έρχονται στιγμές που αναζητάς κάτι πολύ extreme, κάτι που δεν θα έχει σχέση με το παρελθόν ή την πλειοψηφία. Η Phiphi έχει την απάντηση.
Η Phiphi είναι το άγριο κορίτσι με τα καυτά οπίσθια

Η ποικιλία και η διαφορετικότητα των πραγμάτων και των εμπειριών είναι αυτή που κάνει τον άνθρωπο να νιώθει πιο ζωντανός. Όταν κάνεις συνεχώς το ίδιο, κάποια στιγμή αισθάνεσαι σαν ζόμπι, λες και δεν ζεις κανονικά. Το ίδιο ισχύει και για τον ερωτικό τομέα. Αν πηγαίνεις συνεχώς με ξανθές, θα κοιτάξεις την μελαχρινή. Αν είσαι συνεχώς με ήρεμα κοριτσάκια, πιο γλυκά κτλ, θα αναζητήσεις κάτι πιο extreme και άγριο. Να, όπως η Phiphi.

Είναι ένα κορίτσι που προσπαθεί να διατηρήσει το όνομα της κρυφό, μας δίνει μόνο το καλλιτεχνικό της, το Phiphi και στο Instagram της το συνοδεύει με ένα διπλό b. Δεν χρειάζεται όμως να ξέρεις περισσότερο από το προφίλ της. Εκεί θα αντιληφθείς ότι η Phiphi είναι ένα κορίτσι που δεν τιθασεύεται, ένα άλογο που θέλει να τρέχει ελεύθερο, και επίσης θα δεις ότι το κορίτσι με το extreme χρώμα στα μαλλιά διαθέτει και πολύ καυτά οπίσθια, τα οποία τα δείχνει τόσο όσο πρέπει.

Όχι κάθε μέρα. Ανά τακτά διαστήματα. Ακόμα, είναι ένα κορίτσι με χιούμορ, αφού θα την δεις να καλύπτει το στήθος της με πίτσα και κουτάκι πατάτες, ή να φωτογραφίζεται με έναν σκελετό. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.