Η γυμναστική πάει πακέτο με τις δημοφιλείς Ελληνίδες στο Instagram

Παρασκευή, 1 Απρίλιος, 2016 18:01 μμ
Τελευταία οι Ελληνίδες το ρίχνουν πολύ στη γυμναστική. Ιδρώνουν το κορμί και μοιράζονται τον κόπο τους στα μέσα δικτύωσης. Πλέον, είναι πάρα πολλές.
Η γυμναστική πάει πακέτο με τις δημοφιλείς Ελληνίδες στο Instagram

Είναι νέες εντυπωσιακές και σέξι. Οι Ελληνίδες επώνυμες περνούν αρκετές ώρες στο γυμναστήριο για να μπορούν να ανταμείβουν τους ακόλουθους στα social media, άρα τις «μετοχές» τους, με σέξι φωτογραφίες. Φυσικά όταν οι κάμερες κλείνουν, τα "βαριά" φορέματα μένουν στις ντουλάπες τους και το υπερβολικό μακιγιάζ απουσιάζει.

Στενά κολάν, καλλίγραμμα κορμιά και μεγάλα ανοίγματα κάνουν τον λογαριασμό της καθεμίας στο instagram αρκετά ιδιαίτερο και αξιοζήλευτο, αφού πολλές και πολλοί θα ήθελαν το δικό τους αποτέλεσμα (ο καθένας φυσικά για τον δικό του λόγο).

Όσο μάλιστα το καλοκαίρι πλησιάζει οι επώνυμες αυξάνουν και συνεχώς τις επισκέψεις τους στο γυμναστήριο, αφού και φέτος οι εμφανίσεις στη παραλία με μπικίνι θα συζητηθούν, ενώ θα χαρίζουν ένα όμορφο θέαμα στα μάτια του ανδρικού πληθυσμού, προσφέροντας φυσικά και ένα "πλούσιο" υλικό στα εβδομαδιαία περιοδικά.

Από την ενόργανη μέχρι και το πολύ απαιτητικό crossfit η γυμναστική και το πρόγραμμα διαφέρει ανάλογα φυσικά με τις ανάγκες. Οι Ελληνίδες επώνυμες φροντίζουν φυσικά και για το στυλ τους την ώρα της γυμναστικής. Τα πολύ στενά κορμάκια και κολλάν αναστατώνουν αρκετά συχνά τους χρήστες του instagram, αφού οι φωτογραφίες πλέον δημοσιεύονται καθημερινά η μία μετά την άλλη, ενώ τα κορμιά συνεχίζουν να «λιώνουν» καθημερινά.

Το ToraTora συγκέντρωσε τις πιο hot καλλίγραμμες επώνυμες που λατρεύουν την γυμναστική και φαίνεται.

 

 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.