13 αδέρφια διασήμων που δεν γνώριζες

Πέμπτη, 31 Μάρτιος, 2016 13:10 μμ
Όταν υπάρχει ένας τόσο διάσημος στην οικογένεια, επισκιάζει τους πάντες. Όπως οι 13 διάσημοι ηθοποιοί που έχουν αδέρφια που τα βλέπουμε σπάνια ή και καθόλου.
13 αδέρφια διασήμων που δεν γνώριζες

Ένα από τα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα που σχετίζονται με τους διάσημους, είναι στοιχεία που αφορούν την οικογένεια τους. Τα media τρελαίνονται να βρίσκουν συγγενείς, πρώτου βαθμού ή και όχι, και να τους εντάσσουν αυτοβούλως στον κόσμο της σόουμπιζ. Ιδίως όταν μιλάμε για αδέρφια που ο ένας εξ αυτών είναι πολύ διάσημος, τότε δίνει τη λάμψη του και στον άλλον, με αποτέλεσμα να αποτελεί αυτούσια μονάδα. Στους 13 διάσημους που ακολουθούν το ιδιαίτερο είναι ότι έξω από τις ΗΠΑ, ο υπόλοιπος κόσμος δεν ήξερε ότι είχαν αδέλφια ή δεν τα είχε δει.

Όταν υπάρχει στην οικογένεια ένας Brad Pitt ή μια Angelina Jolie είναι λογικό τα υπόλοιπα μέλη να έρχονται σε δεύτερη μοίρα και να μένουν στη μεγάλη σκιά που φέρνει η δόξα και η επιτυχία. Ακολουθούν 13 περιπτώσεις, όπου τα αδέρφια απέκτησαν μια ευρύτερη σχέση με τον χώρο της σόουμπιζ, αλλά προφανώς διατηρήθηκαν σε πιο στενά όρια. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.