Η Hope Howard θα σε κάνει να ξεχάσεις κάθε άλλη γυναίκα

Τετάρτη, 30 Μάρτιος, 2016 13:15 μμ
Μπορεί να έχεις πολλές αφίσες στο κρεβάτι σου με διάσημες, μπορεί μικρός να τις είχες ερωτευτεί, αλλά η Hope Howard ήρθε για να τα σβήσει όλα.
Η Hope Howard θα σε κάνει να ξεχάσεις κάθε άλλη γυναίκα

Σήμερα θα μιλήσουμε για μια συγκεκριμένη κατηγορία γυναικών, την γυναίκα-γόμα. Αν δεν τη γνωρίζεις θα σε βάλουμε στα μυστικά. Ως γυναίκα-γόμα ορίζεται εκείνη η γυναίκα που εμφανίζεται όταν έχεις προχωρήσει αρκετά στη ζωή σου, σίγουρα μετά τα 30-35 ώστε να έχεις γνωρίσει αρκετές κοπέλες, και με το που τη βλέπεις, νιώθεις να σβήνεται κάθε κομμάτι της μνήμης σου και να δημιουργείται μία νέα που την καταλαμβάνει η «γόμα». Κι επειδή μια εικόνα ίσον χίλιες λέξεις, η Hope Howard φέρνει 13.000 λέξεις.

Το προφίλ της στο Instagram έχει άπειρες φωτογραφίες για να καταλάβεις το point μας, αλλά διαλέξαμε μόλις 13 γιατί τόσες είναι αρκετές για να τις αντέξεις. Ή και όχι. Η Hope Howard (που κάποια ειρωνεία της ζωής της έδωσε αυτό το όνομα, μιας και δεν αφήνει ελπίδα για ελπίδα να παραμείνεις νηφάλιος) είναι στα ανερχόμενα κορίτσια του εν λόγω μέσου, αφού έχει μόλις 263 χιλιάδες ακόλουθους, αλλά κάτι μας λέει ότι σύντομα θα ξεπεράσει το εκατομμύριο.

Δεν χρειάζονται πολλοί λόγοι για να το αντιληφθείς. Αν και η ίδια φροντίζει κάθε μέρα να δίνει κι από έναν στο κοινό του Instagram ώστε να της κάνει follow και να την βάλει στα notifications του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.