Αντώνης Κανάκης: Συγκινεί μιλώντας για τον πατέρα του ένα χρόνο μετά το θάνατο του (βίντεο)

Τρίτη, 29 Μάρτιος, 2016 09:48 πμ
«Πριν ένα χρόνο σαν σήμερα έφυγε ο πατέρας μου» είπε ο παρουσιαστής με λιτό τρόπο και μίλησε για το βιβλίο του που έγραψε για τον πολυαγαπημένο του πατέρα
Αντώνης Κανάκης:  Συγκινεί μιλώντας για τον πατέρα του ένα χρόνο μετά το θάνατο του (βίντεο)

Ένας χρόνος πέρασε κιόλας από το θάνατο του πολυαγαπημένου πατέρα του Αντώνη Κανάκη, που του δημιούργησε την ανάγκη να γράψει ένα σπαραχτικό βιβλίο για την αρρώστια που τον ταλαιπώρησε και τον στέρησε από τον γιο του, τον παρουσιαστή των Ράδιο Αρβύλα.

Ο Αντώνης Κανάκης, μέσα από την σατυρική εκπομπή Ράδιο Αρβύλα, θέλησε να πει δύο λόγια, για την μεγάλη του αγάπη, τον πατέρα του, που δεν βρίσκεται πια στη ζωή, αλλά και για το βιβλίο του που τα έσοδα του προσφέρονται για φιλανθρωπικό σκοπό.

«Θα μου επιτρέψετε μισό λεπτό να πω μισή κουβέντα. Ένα χρόνο δεν έχω πει κάτι άλλο γι’ αυτό το θέμα. Πριν από ένα χρόνο, ακριβώς σαν σήμερα, πέθανε ο μπαμπάς μου και για τις πρώτες τέσσερις, πέντε ημέρες, το μόνο καταφύγιό για μένα ήταν το γράψιμο. Το κείμενο εκείνο έγινε βιβλίο και οδήγησε στην κυκλοφορία αυτού εδώ του βιβλίου. Θέλω να ευχαριστήσω τους αναγνώστες που το αγόρασαν, γιατί ένα χρόνο μετά βρίσκεται αισίως στην τέταρτη και πάει στην πέμπτη έκδοση.

Είχαμε πει τότε, εγώ αλλά και οι εκδόσεις, ότι όλα τα έσοδα θα δοθούν στο ορφανοτροφείο «Άγιος Στυλιανός». Θέλω να σας πω, λοιπόν, ότι λόγω της δικής σας αγάπης για το βιβλίο, έχουμε καταθέσει 16.000 ευρώ στο ορφανοτροφείο και συνεχίζουμε. Απόψε θα το διαβάσω για πρώτη φορά κι εγώ».

Δείτε το βίντεο:

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.