Η Jojo Babie έχει στήθος και οπίσθια εκτός λογικής

Δευτέρα, 28 Μάρτιος, 2016 20:37 μμ
Όταν έχεις κάπως μεγάλα και εμφανή προσόντα λογικά προσπαθείς να τα κρύψεις. Η Jojo Babie δεν είναι αυτής της σχολής. Έχει άλλες προτιμήσεις.
Η Jojo Babie έχει στήθος και οπίσθια εκτός λογικής

Η πιο λογική σκέψη όταν βλέπεις μια κοπέλα κάπως πληθωρική είναι αυτή που λέει ότι με κάθε της ντύσιμο, κάθε επιλογή ρούχου, η κοπέλα θα έχει στόχο να τα καλύψει για να μη γίνονται βορά στα μάτια κάθε λιγουραίου. Όμως ξέρετε και ξέρουμε πάρα πολλές που δεν έχουν κανένα τέτοιο άγχος. Περηφανεύονται γι΄ αυτά και θέλουν να γίνονται το επίκεντρο της προσοχής. Έτσι και η Jojo Babie, ένα εξωτικό τούμπανο που καταργεί τη λογική. Κάθε λογική.

Η πρώτη λογική που καταργεί η Jojo Babie είναι αυτή που αναφέραμε. Δεν επιλέγει ρούχα που θα καλύψουν μεγάλες επιφάνειες. Για την ακρίβεια δεν επιλέγει καν ρούχα. Είναι συνήθως με εσώρουχα ή μαγιό και εννοείται πως αυτά έχουν όσο λιγότερο μέγεθος γίνεται. Χάνονται και τα δύο στα προσόντα της. Κι εδώ έρχεται η δεύτερη λογική που δεν ισχύει.

Ποια λογική μπορεί να εξηγήσει τέτοιο κορμί; Γεμάτη όσο δεν πάει, σε στήθος και οπίσθια, η Jojo το έριξε κι αυτή στην προώθηση fitness προϊόντων και δεν τα πάει κι άσχημα. Έχει πληθώρα ακόλουθων που ξεπερνάει τα 3.4 εκατομμύρια. Όχι κι άδικα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.