Στην Ιρλανδία αποχαιρετούν το νεκρό φίλο τους τραγουδώντας σε παμπ το Mr Brightside

Δευτέρα, 28 Μάρτιος, 2016 18:02 μμ
Αν μας ζητούσαν να επιλέξουμε πως θα αποχαιρετούσαμε για πάντα έναν φίλο τότε νομίζουμε ότι στην Ιρλανδία έχουν την απάντηση που θα θέλαμε.
Στην Ιρλανδία αποχαιρετούν το νεκρό φίλο τους τραγουδώντας σε παμπ το Mr Brightside

Ο Ger Foley ήταν ένας αγρότης στο Killorglin στην Ιρλανδία. Στα χωριά εκεί ο κόσμος γνωρίζεται μεταξύ του και ιδίως αν είναι τόσο μικρά όπως αυτό, έχουν και το ίδιο στέκι. Ο Foley ήταν συχνός θαμώνας στο Falvey's Bar, δημιούργησε φίλους, έλεγε τα προβλήματα του, έπινε μπύρες και τραγουδούσε την τρομερή ιρλανδική φολκ. Ο Foley δεν βρίσκεται πια στο Killorglin, αφού πέθανε την περασμένη εβδομάδα σε ηλικία 45 ετών από κυστική ίνωση.

Οι φίλοι του στην παμπ δεν θα μπορούσαν να αρκεστούν σε ένα απλό κατευόδιο στο νεκροταφείο. Γι΄αυτό μαζεύτηκαν το ίδιο βράδυ στο μαγαζί στην County Kerry, ένας από τους αδελφικούς του φίλους ετοίμασε κάτι πολύ ιδιαίτερο για να «εορταστεί» το μεγάλο αντίο. Ανέβηκε στη μπάρα, είπε ότι δεν πρόκειται να ξεχαστεί ποτέ ο Ger, αποκάλυψε ότι έκανε για χρόνια πρόβα στο κομμάτι, αν και ήταν λίγο σκουριασμένος, και ζήτησε από τους υπόλοιπους να τον ακολουθήσουν καθώς θα τραγουδάει το Mr. Brightside των Killers, το οποίο χαρακτήρισε ως ιδανικότερο.

Μόλις έδωσε το έναυσμα η παμπ σείστηκε λες και την χτυπούσαν 8 ρίχτερ ή είχαν σηκώσει οι Shamrock Rovers το ευρωπαϊκό και στο 4λεπτο βίντεο που κυκλοφόρησε μπορείτε να συγκινηθείτε άφοβα από τον μοναδικό τρόπο που έχουν στην Ιρλανδία να ζουν τα πράγματα και τις καταστάσεις.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.