Η Arianny Celeste βάζει τα κόκκινα τα πρόστυχα εσώρουχα της

Δευτέρα, 28 Μάρτιος, 2016 13:24 μμ
Η Arianny Celeste έχει περάσει μερικά χρόνια στα ρινγκ της υπέρτατης πάλης και ξέρει πως να βγάζει νοκ άουτ τον αντίπαλο. Μόνο που εδώ παίζει χωρίς αντίπαλο.
Η Arianny Celeste βάζει τα κόκκινα τα πρόστυχα εσώρουχα της

Όταν έχεις μάθει να ζεις με τους κανόνες του Ultimate Fighting Championship πολλές φορές μπερδεύεις το που χρειάζεται να τους χρησιμοποιήσεις. Η Arianny Celeste είναι ένα σκληρό κορίτσι που έχει μάθει πως λειτουργεί το παιχνίδι του ρινγκ και εφαρμόζει τις πρακτικές του και στην κανονική ζωή. Ιδίως το νοκ άουτ που σε θέτει εκτός. Μόνο που όταν φοράει κόκκινα εσώρουχα το νοκ άουτ αργεί να έρθει και δεν σημαίνει ότι τελειώνει ο αγώνας.

Είναι το νοκ άουτ που απλώς εσύ είσαι ανήμπορος να αντιδράσεις στα χτυπήματα, αλλά συνεχίζεις να τα δέχεσαι. Η Arianny Celeste ξέρει που και πως πρέπει να χτυπήσει και η φωτογράφιση της με κόκκινα, διχτυωτά εσώρουχα είναι το KO της.

Ο φωτογράφος Martin Murillo της έβαλε ένα διχτυωτό κορμάκι κόκκινης απόχρωσης και κόκκινες κάλτσες, την τοποθέτησε σε ένα κρεβάτι και της έδωσε το ελεύθερο να πάρει τις πιο σέξι πόζες της. Κάτι που είναι ευκολάκι για την Arianny. Κάπως έτσι κερδίζει τις μάχες της και στο ρινγκ. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.