Η Jordan Carver έχει στήθος για να πεις OMG

Σάββατο, 26 Μάρτιος, 2016 19:47 μμ
Αν πίστευες ότι η Lindsey Pelas έχει το μεγαλύτερο στήθος που είχες δει, τότε η Jordan Carver έρχεται να σου δείξει ότι υπάρχει και παραπάνω level. Μπορείς να το αντέξεις;
Η Jordan Carver έχει στήθος για να πεις OMG

Για καιρό θεωρούσαμε ότι το στήθος της Lindsey Pelas ήταν το νούμερο 1 στα κορίτσια του Instagram και γενικά σε πολλές άλλες κατηγορίες. Η ίδια τονίζει ότι είναι φυσικότατο, οπότε μιλάμε για το πιο μεγάλο φυσικό στήθος. Λάθος. Από το πουθενά εμφανίστηκε ένας ακόμα διεκδικητής γι΄αυτή τη θέση. Η Jordan Carver μας ήταν άγνωστη μέχρι πριν λίγο καιρό, αλλά έκανε δυναμικό μπάσιμο. Το στήθος της δεν σε αφήνει να κοιτάξεις αλλού και μάλλον κερδίζει με διαφορά στήθους.

Η Jordan Carver έχει στήθος που ο μόνος τρόπος να το χαρακτηρίσεις, η μόνη φυσιολογική αντίδραση που μπορείς να έχεις είναι αυτό το μακρόσυρτο και διακοπτόμενο Oh My God που έλεγε και η Janice στα Φιλαράκια. Την πρώτη φορά που το βλέπεις βαράς τα δάχτυλα σου μπροστά στα μάτια σου για να βεβαιωθείς ότι δεν τα παρασύρει κάποια ψευδαίσθηση. Μόλις συνειδητοποιείς ότι είναι υπαρκτά - και κατά πάσα πιθανότητα αληθινά - τότε σταματάς ό,τι κάνεις και απλώς απολαμβάνεις.

Το παράξενο με την Jordan Carver είναι ότι γυμνάζεται πολύ, είναι fitness girl, προωθεί προϊόντα και έχει μια λεπτή μέση που αναρωτιέσαι πως γίνεται να λειτουργεί αυτός ο συνδυασμός. Κι όμως γίνεται.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.