Η Shir Elmaliach είναι η μελαχρινή απάντηση στη Bar Refaeli

Πέμπτη, 24 Μάρτιος, 2016 18:36 μμ
Η Bar Refaeli είναι εδώ και πολλά χρόνια το πιο διάσημο μοντέλο του Ισραήλ. Όχι για πολύ όμως. Η Shir Elmaliach είναι το αντίπαλο δέος και έρχεται με φόρα.
Η Shir Elmaliach είναι η μελαχρινή απάντηση στη Bar Refaeli

Η Bar Refaeli είχε για πολλά χρόνια την πρωτοκαθεδρία στο Ισραήλ και ήταν η πιο ωραία γυναίκα που είχε βγάλει η χώρα. Είχε και τη σχέση με τον DiCaprio στο παρελθόν, οπότε κυριαρχούσε. Πριν μερικούς μήνες παντρεύτηκε και άφησε μια θέση κενή. Δεν αργήσαμε πολύ να βρούμε τη γυναίκα που θα την αντικαταστήσει. Και μπορούμε να πούμε ότι είναι ακόμα πιο σέξι από την Bar, η οποία ως ξανθιά πόνταρε σε ομορφιά. Η Shir Elmaliach από την άλλη ποζάρει και σε άλλα πράγματα.

Η Shir Elmaliach Cohen όπως είναι το πλήρες όνομα της, κατάγεται από το Ισραήλ και μπορούμε να πούμε ότι είναι από τις λίγες γυναίκες που δεν χρειάζεται να βαφτούν υπερβολικά. Αρκούν οι παραμικρές πινελιές ή και καθόλου, για να είναι πολύ σέξι. Θα λέγαμε μάλιστα ότι το βάψιμο είναι που της αφαιρεί σε πόντους. Για να καταλάβετε αρκεί να δείτε μερικές φωτογραφίες της δίπλα δίπλα. Στη μία είναι για 9/10 και στην άλλη είναι ατόφιο δεκάρι και μάλιστα με αυστηρά κριτήρια.

Η Shir Elmaliach έχει ένα γενικότερο ελκυστικό πακέτο, είναι ψηλή, έχει στήθος και οπίσθια στο βαθμό του τόσο όσο και όλα τα υπόλοιπα έρχονται από μόνα τους και χωρίς να χρειαστεί ιδιαίτερη πίεση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.