Τα κορίτσια μετά τη Naomi: 4 μοντέλα που θυμίζουν Μαύρη Γαζέλα

Πέμπτη, 24 Μάρτιος, 2016 14:26 μμ
Η Naomi Campbell ήταν από τα μοντέλα που όριζαν τις διεθνείς πασαρέλες και όχι μόνο. 15 χρόνια μετά το τέλος της είπαμε να κοιτάξουμε στο μέλλον της Μαύρης Γαζέλας.
Τα κορίτσια μετά τη Naomi: 4 μοντέλα που θυμίζουν Μαύρη Γαζέλα

Όχι, δεν εννοούμε τι θα συμβεί στο μέλλον της Naomi Campbell. Αυτό που θέλουμε να πούμε είναι ότι ο όρος Μαύρη Γαζέλα, άπαξ και εγκαινιάστηκε, δεν μπορεί να εκλείψει. Η πρώτη Μαύρη Γαζέλα τον τίμησε και με το παραπάνω, άλλωστε αυτή τον όρισε, αλλά δεν είναι μια φανέλα που την κρεμάς στην οροφή, ούτε ισόβιο αξίωμα. Ο κόσμος προχωράει, η μόδα προχωράει και θα ήταν ψέμα αν λέγαμε ότι δεν έχουμε σκεφτεί για ορισμένες κοπέλες ότι είναι άνετα το επόμενο στάδιο της Naomi.

Αυτοί τη στιγμή υπάρχουν καμιά 20αριά μοντέλα που θα μπορούσες να τα τσεκάρεις γι΄αυτό το ρόλο, αλλά είναι μόλις 4 που έχουν κάτι από τη Naomi. Μενταλιτέ, πόζα, στάση σώματος, βλέμμα, γοητεία, άστρο, ταλέντο, επιβλητικότητα, αίσθηση υπεροχής. Αυτά ήταν η κληρονομιά της και οι Jessica White, Jourdan Dunn, Joan Smalls, Melodie Monrose έχουν μερικά. Όχι όλα. Τουλάχιστον όχι ακόμα.

Η Jessica White είναι το κορίτσι του Sports Illustrated με το πιο πλούσιο στήθος απ΄όλες. Η Jourdan Dunn είναι το πρώτο μαύρο μοντέλο από τη Βρετανία που μπήκε στη δεκαδά με τα πιο ακριβοπληρωμένα του κόσμου. Η Joan Smalls είναι το πυροβολικό της Victoria Secret. Η Melodie Monrose η πιο έμπειρη με πορεία 6 ετών και τώρα στα 24 της κάνει πασαρέλα για τα μεγαλύτερα ονόματα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.