Η Marie Madore είναι η απόλυτη exotic φαντασίωση

Τετάρτη, 23 Μάρτιος, 2016 16:12 μμ
Ό,τι κι αν έχεις βάλει στο μυαλό σου ως τοπ φαντασίωση, η Marie Madore έρχεται για να την αποκαθηλώσει. Κι έχει πολλούς τρόπους να το πετύχει.
Η Marie Madore είναι η απόλυτη exotic φαντασίωση

Από την Άπω Ανατολή, οι γυναίκες που έχουν δεχτεί τα περισσότερα κομπλιμέντα και βραβεία σε διαγωνισμούς ομορφιάς είναι από την Ταϊλάνδη ή τις Φιλιππίνες. Φαίνεται όμως πως υπάρχει μια άλλη κατηγορία που είναι πιο σπάνια. Τόσο σπάνια που δεν παίζει να υπάρχουν πάνω από δύο άτομα σε όλο τον πλανήτη. Κι επειδή το δεύτερο δεν το γνωρίζουμε θα εστιάσουμε στο πρώτο. Η Marie Madore είναι όλες εκείνες μαζί που τους έδειξες αδυναμία.

Εντάξει, κλεμμένος ο στίχος, αλλά δεν θα μπορούσε να ταιριάξει περισσότερο απ΄ ότι στην κοπελίτσα που φέρει αυτό το όνομα και αυτά τα προσόντα. Η Marie Madore είναι εδώ και κάποιους μήνες κορίτσι του Playboy και μόλις έκατσε στο θρόνο της πιο ερεθιστικής φαντασίωσης με εξωτικό περιτύλιγμα. Η καταγωγή της είναι λίγο από Καμπότζη, λίγο από Βιετνάμ, λίγο από Λάος (όχι του Καρατζαφέρη ευτυχώς) και μπορεί να ακούμε για πρώτη φορά τέτοιο συνδυασμό, αλλά είναι το καλύτερο δείγμα που είδαμε. Ότι κι αν έρθει μετά.

Η Marie Madore έχει ζουμερά οπίσθια, έχει στήθος που το δείχνει χωρίς ιδιαίτερους ενδοιασμούς και με πολλαπλές συνθήκες στο Instagram της και δεν υπάρχει λόγος να φανφαρολογούμε. Δείτε και απολαύστε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.