Η Anya Sugar θα σου ανεβάσει το ζάχαρο στα ύψη

Τρίτη, 22 Μάρτιος, 2016 21:15 μμ
Κάτι έχει γίνει τον τελευταίο καιρό και οι Ρωσίδες έχουν καταλάβει τα πάντα. Μία από αυτές είναι και η Anya Sugar, η οποία είναι μελαχρινός θάνατος.
Η Anya Sugar θα σου ανεβάσει το ζάχαρο στα ύψη

Στους αθλητές της πάλης με την ευρύτερη έννοια, συνηθίζουν να τους δίνουν ένα παρατσούκλι. Στο μποξ, το UFC, οι περισσότεροι παίρνουν ένα προσωνύμιο ανάλογα με τον τρόπο που αγωνίζονται, κάποιο συγκεκριμένο τους χτύπημα ή το KO τους. Εδώ και καιρό σκεφτόμαστε να καθιερώσουμε αυτό το έθιμο και στα μοντέλα του Instagram που είναι άπειρα και έχουν τον δικό τους τρόπο. Η Anya Sugar για παράδειγμα θα μπορούσε να λέγεται Μελαχρινός Δολοφόνος.

Είναι κάτι που μπορεί να το υποστηρίξει και σου βγαίνει εύκολα καθώς την κοιτάζεις. Το πρόσωπο της θυμίζει και λίγο την Jessica Jones της Marvel, οπότε η Anya Sugar έχει όλα τα φόντα. Είναι κι αυτή από τη Ρωσία, από την Αγία Πετρούπολη, και εσχάτως τα κορίτσια της χώρας που μας απασχολούν γίνονται όλο και περισσότερα. Θα μπορούσαν άνετα να κάνουν ποδοσφαιρική ομάδα.

Η Anya Sugar παίρνει αυτό το όνομα γιατί μπορεί να σου ανεβάσει το ζάχαρο η πολλή συναναστροφή μαζί της, αλλά κυρίως γιατί έχει μια κίνηση που είναι το δικό της θανατηφόρο χτύπημα. Φοράει πάντα μαγιό, το κορδόνι έχει την τιμητική του σε κάθε φωτογραφία, τατουάζ καλύπτουν τα χέρια της για ένα πιο wild στοιχεία και γυρίζει για να μας δείξει τα οπίσθια της. Νοκ άουτ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.