Η Emily Sears ξεπερνά τη φαντασία με τέτοια οπίσθια και στήθος

Δευτέρα, 21 Μάρτιος, 2016 20:38 μμ
Αν αντιμετώπιζες ποτέ πρόβλημα με την έκφραση σου, ετοιμάσου να το θυμηθείς, γιατί η Emily Sears θα σε καταναλώσει μόνο στα φωνήεντα.
Η Emily Sears ξεπερνά τη φαντασία με τέτοια οπίσθια και στήθος

Ήσουν στο σχολείο από τα παιδιά που τραύλιζαν αρκετά; Έκανες μεγάλη προσπάθεια για να μην κομπλάρεις μπροστά στην δασκάλα όταν δεν ήξερες μάθημα ή μπροστά στην κοπέλα του διπλανού θρανίου που ήθελες να της ζητήσεις να τα φτιάξετε; Κατάφερες να ξεφύγεις από αυτή την κόμπλα μετά από πολύ κόπο; Ετοιμάσου να στείλεις την προσπάθεια σου στο βρόντο, γιατί η Emily Sears δεν αστειεύεται.

Αν δεν τη γνωρίζεις κακώς. Αλλά ευτυχώς για σένα θα την μάθεις τώρα. Και θα την μάθεις για τα καλά. Εφίδρωση, άγχος, τρέμουλο και τραύλισμα στην εκφορά του λόγου σου είναι μερικές από τις παρενέργειες που θα πάθεις βλέποντας την. Να προσέχεις όμως, γιατί η Emily Sears δεν ανέχεται να ξεπερνάς τα όρια και έχει τον τρόπο να τιμωρήσει. Θέλει σεβασμό και θα τον κερδίσει no matter what.

Εδώ που τα λέμε, όταν έχεις απέναντι σου ένα από τα πιο τούμπανα κορμιά του Instagram δεν σε παίρνει και για πολλές μανούβρες. Οπίσθια από άλλο πλανήτη, στήθος αντίστοιχης βαρύτητας και δεν έχει τίποτα άλλο σημασία για σένα. Μόνο η Emily Sears!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.