Η Charlotte McKinney κατεβάζει το μαγιό και το στήθος ξεπροβάλλει

Δευτέρα, 21 Μάρτιος, 2016 15:05 μμ
Όταν η Charlotte McKinney επιχειρεί τέτοια πράγματα, τότε όλα σταματούν να λειτουργού. Υπάρχει μόνο το στήθος της που ορθώνεται και κυριαρχεί.
Η Charlotte McKinney κατεβάζει το μαγιό και το στήθος ξεπροβάλλει

Τι άλλο μπορεί να σκεφτεί το ανθρώπινο μυαλό και να πει για να περιγράψει την περίπτωση της. Η Charlotte McKinney αποδεικνύεται ασταμάτητη και με ατελείωτο ρεπερτόριο. Τώρα που η εποχή είναι κατάλληλη και που η άνοιξη θα αρχίσει να θυμίζει καλοκαίρι, η Charlotte θα έχει συχνά χτυπήματα. Κι όταν ακούς το όνομα της και το βλέπεις στην ίδια πρόταση με τη λέξη μαγιό, τότε η προσδοκία σου εκτοξεύεται στα ύψη.

Το Σάββατο η Charlotte McKinney έκανε πάλι φωτογράφιση και στο Instagram της έδειξε μία από τις φωτογραφίες που τραβήχτηκαν. Σε αυτή βλέπουμε ακόμα έναν τρόπο για να μας πείσει ότι δεν πρέπει να υπάρχει πιο πλούσιο φυσικό στήθος από το δικό της στον χώρο των φωτογραφήσεων και των εξωφύλλων.

Με ένα μαύρο ολόσωμο μαγιό, η Charlotte McKinney έχει βάλει τα χέρια της στις τιράντες και αρχίζει να τις κατεβάζει αργά και βασανιστικά. Η αποτύπωση σταματάει στο σημείο που το στήθος της έχει ξεπροβάλλει σχεδόν ολόκληρο. Σε αφήνει απλώς να φαντάζεσαι τη συνέχεια της κίνησης της. Ή και όχι. Άλλωστε αυτό που δείχνει είναι κάτι παραπάνω από αρκετό.

charlotte-mckinney-stithos-1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.