Η Χριστίνα Κολέτσα γυμνάζεται με μπουστάκι και κολάζει

Παρασκευή, 18 Μάρτιος, 2016 20:32 μμ
Η Χριστίνα Κολέτσα είναι από τις γυναίκες που σημάδεψαν μια εποχή και δεν ξεχνιέται εύκολα. Ιδίως όταν την βλέπουμε σε τέτοιες πόζες.
Η Χριστίνα Κολέτσα γυμνάζεται με μπουστάκι και κολάζει

Κάθε φορά που την βλέπουμε μας έρχεται ένας στίχος πάντα στο μυαλό. «Πόσες φορές να σου το πω, πόσες να καταλάβεις, πως την καρδιά μου μόνο εσύ θα σβήνεις και θ' ανάβεις». Δεν θα σας πούμε από ποιο τραγούδι είναι, αλλά θα πούμε ότι ταιριάζει απόλυτα σε μια γυναίκα όπως η Χριστίνα Κολέτσα, η οποία δεν κάνει συχνές εμφανίσεις στην καθημερινότητα των ανδρών, αλλά όταν το κάνει, το κάνει πάντα με κρότο.

Η γυμναστική είναι το μέρος που όλες οι διάσημες ξεδίνουν και εσχάτως όλο και περισσότερες μας ενημερώνουν για τις ασκήσεις τους και το τι κάνουν όταν βρίσκονται στο γυμναστήριο. Η Χριστίνα Κολέτσα είναι μία από αυτές, φαν κι εκείνη της aerial yoga, και έχει ένα ντύσιμο που δεν αφήνει τους άλλους γύρω της να εστιάσουν στην άσκηση τους.

Μια κολλητή φόρμα και ένα μπουστάκι που αφήνει να φανούν οι κοιλιακοί της και τονίζει το στήθος της, η Χριστίνα Κολέτσα στηρίζεται οριζοντίως στο πάτωμα και στήνεται με τέτοιο τρόπο ώστε να κολάζει απίστευτα.

christina-koletsa-gimnazetai-1

Κι αυτό το συνολάκι φαίνεται πως είναι το σταθερό της στο γυμναστήριο, αν κρίνουμε και από μια παλιότερη φωτογραφία.

koletsa-gimnazetai-1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.