Η Toochi Kash σε παίζει άμυνα ζώνης με τις φίλες της

Πέμπτη, 17 Μάρτιος, 2016 20:19 μμ
Ένα από τα πιο εντυπωσιακά σώματα του Instagram, η Toochi Kash παίζει μπάλα μόνη της, αλλά είναι καλύτερα όταν φέρνει και τις φίλες της.
Η Toochi Kash σε παίζει άμυνα ζώνης με τις φίλες της

Οι περισσότερες κοπέλες που εκθειάζουμε στο Instagram έχουν βρει τον τρόπο για να καταφέρνουν να γίνονται θέμα. Πλέον είναι τόσες πολλές που δεν μπορείς να βρεις εύκολα διαφορές. Όχι μόνο στα εξωτερικά χαρακτηριστικά, αλλά και στο πως τα δείχνουν στους θαυμαστές τους. Άλλη θα είναι εντελώς γυμνή και θα τα δείχνει από καθρέφτη και θολά, άλλη θα βάζει τα χέρια της. Η Toochi Kash δεν στέκεται σε τακτικές. Γεμίζει απλώς την εικόνα μας.

Είναι πληθωρική όσο δεν πάει. Το στήθος της είναι στο όριο. Τα οπίσθια της έχουν ξεφύγει λίγο από το όριο. Στο συνδυασμό τους είναι ένα θέαμα που κάθε άντρας ονειρεύεται να το αποκτήσει. Κι όμως η Toochi Kash σκέφτεται πολύ περισσότερο τον άντρα απ΄ό,τι ο ίδιος και δεν έχει θέμα να μοιραστεί την δόξα της. Γι΄αυτό δεν φωτογραφίζεται για το προφίλ της στο Instagram μόνη της. Φέρνει και τις φίλες της, οι οποίες δεν υστερούν σε τίποτα από εκείνη.

Και ξέρει τι να φέρει για να δημιουργήσει ποικιλία και ένα ωραίο ντουέτο. Εκείνη είναι μελαχρινή, οπότε φέρνει μια ξανθιά, εξίσου πληθωρική φίλη της, φοράνε ρούχα που χαρακτηρίζονται από μια λιτότητα, και κάθονται πλάι πλάι για να μην ξέρει που να αρχίσει και που να σταματήσει το μάτι σου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.