Η Ashley Mason είναι κοκκινομάλλα από το ανώτατο επίπεδο

Πέμπτη, 17 Μάρτιος, 2016 13:59 μμ
Σε μία κόντρα μελαχρινής με ξανθιά ξέρετε ποια θα κέρδιζε; Η κοκκινομάλλα. Ιδίως αν αυτή είναι η Ashley Mason που μοιάζει με ουρί του παραδείσου.
Η Ashley Mason είναι κοκκινομάλλα από το ανώτατο επίπεδο

Για κάθε δίλημμα που αφορά μελαχρινές και ξανθές, θα υπάρχει πάντα μία κοκκινομάλλα που θα μας δείχνει τη σαφή επιλογή. Γιατί οι κοκκινομάλλες δεν μας βάζουν ποτέ σε διλήμματα. Δεν έχουν θέμα να επιλέξουμε αυτές και κάτι άλλο. Είναι πιο χαλαρές και σίγουρα έχουν τον τρόπο να σε πείθουν ότι αν τις επιλέξεις δεν θα σημαίνει ότι αφήνεις κάτι άλλο πίσω. Με μια κοκκινομάλλα δεν έχεις κενά. Ιδίως αν αυτή είναι η Ashley Mason που δίνει μια άλλη διάσταση στον όρο.

Η Ashley Mason είναι μοντέλο από την Αυστραλία και το χρώμα των μαλλιών της τα λέει όλα για το τι μπορείς να περιμένεις από εκείνη. Είτε την έχεις κοντά σου είτε αρκείσαι σε φωτογραφίες της στο Instagram. Φωτογραφίες με κορμάκια και μαγιό με το πληθωρικό της στήθος να εξέχει πάντα από τα πλάγια και να σου δίνει αυτό το teaser που χρειάζεται για να μείνεις εκεί κολλημένος και να μην λοξοδρομήσει το βλέμμα.

Και δεν είναι μόνο το στήθος. Είναι όλο το κορμί που υπερβαίνει τα όρια των υφασμάτων. Όχι ότι τα ρούχα της είναι πολύ πλούσια σε ύφασμα, αλλά και να ήταν πάλι μικρά θα φαίνονταν. Όταν κάνει και τα μαλλιά της κοτσίδες, η Ashley Mason είναι ξεκάθαρα Αμαζόνα. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.