Μαρία Κορινθίου: Με μίνι και σηκωμένο πόδι σε μια πόζα femme fatale

Τρίτη, 15 Μάρτιος, 2016 17:46 μμ
Όσο κι αν θες να μην το πεις, θα το πεις. Η Μαρία Κορινθίου είναι η Monica Bellucci της Ελλάδας και το στήθος της είναι για πρώτη φορά σε ρόλο κομπάρσου.
Μαρία Κορινθίου: Με μίνι και σηκωμένο πόδι σε μια πόζα femme fatale

Τα λόγια για τη Μαρία Κορινθίου έχουν χάσει από καιρό τη σημασία τους. Για την πάρτη της έχει χρησιμοποιηθεί κάθε πιθανός και απίθανος χαρακτηρισμός. Όσο εμείς ξεμένουμε από λόγια, εκείνη δεν ξεμένει από πόζες και σέξι εμφανίσεις. Το 90% των περιπτώσεων που ασχολούμαστε μαζί της είναι το στήθος της, αλλά όπως και η Monica Bellucci, η Μαρία έχει κι άλλα πράγματα να κοιτάξεις.

Η φωτογραφία που ανάρτησε στο Instagram πάει σφαίρα στο τοπ-10 της, μιας και η Μαρία Κορινθίου καταφέρνει κάτι που είναι δύσκολο. Κάνει το στήθος της κομπάρσο και στρέφει το ενδιαφέρον αλλού. Σε ένα διαφημιστικό photoshooting, η ηθοποιός φοράει μαύρο φόρεμα, ψιλοτάκουνες πλατφόρμες, μεγάλα σκουλαρίκια, έχει ρίξει το φαμφαταλικό μαλλί της στη μία πλευρά και σηκώνει το πόδι, το βάζει πάνω σε ένα παγκάκι και το αέρινο φόρεμα σηκώνεται για να φανούν τα πόδια της.

Ναι, αυτά που κάποια τα είχε πει χοντρά. Εμείς πάλι βλέπουμε καμπύλες, βλέπουμε γλουτούς, γάμπες, γοφούς και δεν βλέπουμε κάτι που να μπορείς να το πεις παχύ ή χοντρό. Ίσα ίσα, το όλο πακέτο είναι από τα πιο σέξι που θα δεις σε Ελληνίδα. Η Μαρία Κορινθίου είναι αβίαστα ηγέτιδα των μελαχρινών, γιατί τα έχει όλα. Ακόμα και τον τρόπο να τα υποστηρίξει.

maria-korinthiou-podia-mini-1

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.