Η Lindsey Kevitch έχει στήθος που φέρνει την dirty Δευτέρα

Κυριακή, 13 Μάρτιος, 2016 13:50 μμ
Αν φανταζόσουν πως θα μπορέσεις να κρατηθείς μακριά από πειρασμούς την Καθαρά Δευτέρα, η Lindsey Kevitch βάζει από σήμερα το φιτίλι στην σκέψη σου.
Η Lindsey Kevitch έχει στήθος που φέρνει την dirty Δευτέρα

Η αυριανή Καθαρά Δευτέρα έχει κάτι το ιδιαίτερο, κάτι που παίζει να έχει να συμβεί πολλές δεκαετίες κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ πριν. Πέφτει μαζί με την Παγκόσμια Ημέρα Μπριζόλας και Πεολειχίας. Κάτι που σημαίνει ότι δύο αντίρροπες δυνάμεις θα αιωρούνται και θα μάχονται να σε κερδίσουν. Η παράδοση που θέλει την Καθαρά Δευτέρα να μην τρώμε κρέας και η πιο νεόκοπη παράδοση που θέλει να τρώμε μπριζόλα. Αν περιμένεις ότι θα κερδίσει η πρώτη λόγω παλαιότητας, η δεύτερη, η μέρα του πειρασμού και της πονηριάς έχει άσο στο μανίκι. Η Lindsey Kevitch είναι ο game change factor.

Όσο κι αν είχες πει μέσα σου ότι θα κρατηθείς μακριά από αρτίσιμες καταστάσεις, έστω για μία μέρα, η Lindsey Kevitch βάζει στοπ στις σκέψεις σου και θέτει τους δικούς της κανόνες. Πρόκειται για μια κοπέλα που δουλεύει ως τραγουδίστρια στο Λος Άντζελες, τη γνωρίζουν μόνο εκεί για το τραγούδι της, αλλά έχει στοιχεία που δε γίνεται να μείνουν γνωστά σε τόσο στενά όρια.

Η Lindsey αποκαλεί τον εαυτό της El Rae στο Instagram, που ακούγεται όπως το Rey, δηλαδή Ο Βασιλιάς και είναι αναμφίβολα σωστή επιλογή για το ποιόν της. Το πρόσωπο της είναι ο ορισμός της κοπέλας που σημαδεύει τις περιπέτειες του καλοκαιριού. Το στήθος της είναι τόσο πλούσιο που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από εκεί. Η Lindsey Kevitch κάνει πολύ dirty και kinky την Καθαρά Δευτέρα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.