Οι 12 πιο σέξι Divas του WWE είναι για cage battle

Παρασκευή, 11 Μάρτιος, 2016 20:15 μμ
Αυτές οι γυναίκες βγάζουν άλλα γούστα. Είναι οι κρυφές φαντασιώσεις σου. Τα κορίτσια που έγιναν Divas στο WWE είναι για να έχουν το πάνω χέρι.
Οι 12 πιο σέξι Divas του WWE είναι για cage battle

Υπήρχε μια εποχή πριν από 10-12 χρόνια που τα περισσότερα αγοράκια στηνόμασταν στην τηλεόραση, στο TV Magic για την ακρίβεια, κι ακόμα κι αν είμαστε Παναθηναϊκοί, δίναμε τηλεθέαση στο κανάλι, γιατί είχε ένα πρόγραμμα που ήταν πέρα από χρώματα. Όλοι οι άντρες ενωνόμασταν με αυτό. Το WWE έχει μπει στις πιο δυνατές αναμνήσεις παιδιών που μεγάλωναν στις αρχές του 2000 και εκτός από τους τυπάρες (Rey Mysterio, John Cena, The Rock, Eddie Guerrero, Triple H, Rick Flair, Kane, Undertaker, Big Show), υπήρχαν και οι γυναίκες που ξυπνούσαν άλλα πάθη. Οι Divas.

Άλλες μοντέλα, άλλες απλά πληθωρικές, έκαναν γκελ στους παραγωγούς του WWE και πήγαιναν είτε στην ομάδα του Smackdown είτε σε αυτή του RAW. Έκαναν και σχέσεις με τους wrestlers, όπως η Lita που γούσταρε τον Hardy, αλλά την άφησε έγκυο ο Kane ή η Torrie Wilson και η Ελληνίδα Trish Stratus. Όταν έπαιζαν ξύλο μεταξύ τους η αδρεναλίνη των ανδρών ανέβαινε. Όταν έκαναν και το Fantasy, τότε το μυαλό απογειωνόταν. Με τις 12 Divas που ακολουθούν ένα πράγμα θα έχεις στο μυαλό σου. Να κάνεις μάχη σε κλουβί ή να πάθεις το περίφημο Triple Threat. Φυσικά οι παλαιότερες έχουν μια άλλη γλύκα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.