Η Nas Diamond κερδίζει την θεωρία των παιγνίων με τα ανοίγματα της

Παρασκευή, 11 Μάρτιος, 2016 13:15 μμ
Το κανονικό της όνομα δεν χρειάζεται να το μάθεις. Το καλλιτεχνικό της τα λέει όλα. Η Nas Diamond κάνει το παιχνίδι της και φυσικά κερδίζει απνευστί.
Η Nas Diamond κερδίζει την θεωρία των παιγνίων με τα ανοίγματα της

Όταν ο John Nash έβγαζε την θεωρία των παιγνίων δεν είχε με τίποτα στο μυαλό του κάποια που θα μπορεί να έχει πάντα το πάνω χέρι όταν αυτή η θεωρία γίνει πράξη. Αλλά η συνωνυμία φέρνει μια ακατανόητη σύνδεση και με τηλεπάθεια μεταφέρονται οι γνώσεις. Κι αφού το τερματίσαμε με αυτόν τον παραλληλισμό, θα μπούμε κατευθείαν στο ψητό. Η Nas Diamond είναι μια σύζευξη λέξεων που κάθε μια αποκαλύπτει κομμάτι της δύναμης της.

Το Nas επεξηγήθηκε επισταμένως στην αρχή, οπότε δεν θέλετε να σας κάψουμε πάλι τον εγκέφαλο. Το Diamond είναι αυτό που το καταλαβαίνεις μόνο αν την δεις στις φωτογραφίες. Και μαντέψτε...Είναι κι αυτή Ρωσίδα. Η επέλαση τους συνεχίζεται και αυτή τη φορά έχουμε ένα χαρακτηριστικό δείγμα ξανθιάς. Κορμί-λαμπάδα, στήθος πληθωρικό, οπίσθια στην καλύτερη εκδοχή τους, αλλά αυτό που την κάνει να διαφέρει είναι άλλο.

Σε πολλές φωτογραφίες της θα παρατηρήσετε ότι κάνει συγκεκριμένες ασκήσεις και επιδίδεται σε ανοίγματα με τα πόδια της. Και με αυτόν τον τρόπο κάνει τα οπίσθια της να φαίνονται ακόμα καλύτερα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να την απολαύσουμε χωρίς άλλα λόγια. 

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.