Αυτό το τριήμερο πέρνα καλά και το ποτό με ρέγουλα

Σάββατο, 12 Μάρτιος, 2016 12:06 μμ
Η τελευταία Κυριακή της Αποκριάς επιβάλλει ξεφάντωμα. Το ξεφάντωμα και η φουλ διασκέδαση μπορούν να έρθουν και χωρίς να ξεπεράσεις τα όρια στο ποτό.
Από τον Πέτρο Κωστόπουλο
Αυτό το τριήμερο πέρνα καλά και το ποτό με ρέγουλα

Προσωπικά εδώ και πολλά χρόνια δεν έχω καμία ιδιαίτερη πρεμούρα με τις Απόκριες. Μου είναι μια αδιάφορη, να την πω, κατάσταση και μόνο για χάρη του μικρού θα ντυθώ. Το αποφεύγω όπως ο διάολος το λιβάνι. Εγώ, είμαι εγώ όμως, κι εσείς σκέφτεστε ότι αυτό το τριήμερο, το βράδυ της Κυριακής για την ακρίβεια, θα παρτάρετε στο φουλ και χωρίς όριο γιατί ακολουθεί πρωί αργίας.

Κάπου όμως ίσως χρειαστεί και όριο. Όχι φυσικά στη διασκέδαση και το χορό. Για να τα κάνεις αυτά ασταμάτητα, θα πρέπει το ποτήρι σου να έχει και ένα STOP. Δεν λέω να μην πιεις. Δεν είμαι και τρελός. Λέω όμως ότι το ποτό με μέτρο είναι αρκετό για να κατευνάσεις την συναίσθηση σου τόσο όσο, χωρίς να σκέφτεσαι το επόμενο πρωί τι μπορεί να έκανες. Πρώτα και κύρια να θυμάσαι ότι το τελευταίο βράδυ της Αποκριάς είναι αυτό που γίνεται το περισσότερο παιχνίδι στο φλερτ. Είτε από άντρα σε γυναίκα είτε το ανάποδο. Θα φοράς που θα φοράς μια στολή που δεν θα βοηθάει, μην το κάνεις ακόμα πιο δύσκολο πίνοντας χωρίς σταματημό. Άσε που εξ όσων θυμάμαι κι από τα δικά μου, τις μεγαλύτερες νίλες τις πάθαιναν αυτοί που έπιναν πολύ. Την επόμενη μέρα έβλεπαν φωτογραφίες τους σε περίεργες καταστάσεις και ψάχνονταν να δουν από που τους ήρθε. Ο κόφτης στο ποτό που έλεγα κι εδώ, δεν είναι δόση ξενέρας στη διασκέδαση. Είναι τόνωση της διασκέδασης.

Πολύ περισσότερο όμως είναι αυτό που θα σε πάει σπίτι σου ασφαλή. Μη γίνεις κι εσύ μέρος μιας άσχημης στατιστικής.

Καλά κούλουμα, φάε και πιες χωρίς υπερβολές, πρόσεξε στους δρόμους πώς οδηγείς και πώς οδηγούν και οι άλλοι, μπες σε ρυθμούς καρναβαλικούς χωρίς να γίνεις ο ίδιος καρναβάλι.

Και αν από αυτά που σου έχω πει δεν ιδρώνει το αυτί σου, θυμήσου τουλάχιστον να είσαι #moderatedrinkers για την πάρτη σου και #moderatedrinkerswanted για το άλλο φύλο!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.