Μαθήματα "Δεν πουλάω την εγκυμοσύνη μου" από την Κάτια Ζυγούλη!

Πέμπτη, 10 Μάρτιος, 2016 14:48 μμ
Χωρίς ανακοινώσεις, φωτογραφίσεις και κουραστικές συνεντεύξεις, η Κάτια έφθασε στον 8ο μήνα της εγκυμοσύνης και δεν θέλησε να μοιραστεί τίποτα και με κανέναν.
Από τον Χρήστο Ζιώγα
Μαθήματα "Δεν πουλάω την εγκυμοσύνη μου" από την Κάτια Ζυγούλη!

Για κάποιες επώνυμες Ελληνίδες μια εγκυμοσύνη πέρα από την προσωπική ευτυχία έχει φέρει επαγγελματική δόξα, εξώφυλλα, νέες συνεργασίες και πολλές φορές έχει βοηθήσει στο άνοιγμα μιας πόρτας. Αν μάλιστα η πόρτα αυτή έχει να κάνει με την τηλεόραση ή με μια υψηλότερη θέση εργασίας, τότε η εγκυμονούσα celebrity σκέφτεται ήδη πόσα παιδιά θα κάνει και κάθε πόσο θα μας απασχολεί με τις φωτογραφίες από τα πρώτα κλάματα του βρέφους της.

Μην ξεχνάμε εξάλλου πως το τηλεοπτικό γυναικείο κοινό ταυτίζεται με τις εγκυμονούσες παρουσιάστριες, την ώρα που οι καναλάρχες «τρίβουν» τα χέρια τους από τα υψηλά νούμερα τηλεθέασης.

Χθες, στην δημοσιότητα ήρθε η είδηση πως η Κάτια Ζυγούλη είναι έγκυος στο τέταρτο παιδί της και μάλιστα βρίσκεται στον 8ο μήνα. Και ερχόμαστε όλοι εμείς τώρα να αναρωτηθούμε: Γιατί τόσο καιρό κανείς δεν είχε υποψιαστεί τίποτα; Γιατί η όμορφη Κάτια δεν προτίμησε να μας ανακοινώσει η ίδια τα ευχάριστα κάνοντας μια εντυπωσιακή φωτογράφιση σε κάποιο κοσμικό περιοδικό;  Και γιατί παρά τα όσα ευχάριστα ακούγονται από χθες η ίδια απαντά με την σιωπή της;

Η απάντηση είναι απλή και… λαϊκή. Το ήθος και οι αρχές του καθενός φαίνονται από την πιο μικρή μέχρι και την πιο μεγάλη και ιδιαίτερη στιγμή της ζωής του.

Την Κάτια την γνωρίσαμε μέσα από τα τηλεοπτικά καλλιστεία. Το κορίτσι με τα μπλε μάτια ερχόμενο από την Θεσσαλονίκη στην Αθήνα, είχε σκοπό να χαράξει την δική του πορεία στους μεγάλους διαδρόμους της πασαρέλας.

KATIA89

Η φρεσκάδα της, τα έντονα μάτια της και φυσικά οι ευγενικοί τρόποι της την ανέδειξαν αυτόματα σε όμορφη και ήρεμη δύναμη. Η συνέχεια γνωστή. Σέξι εξώφυλλα, διαφημιστικά σποτ και δημόσιες εμφανίσεις την έκαναν αναγνωρίσιμη στο ευρύ κοινό. Και εκεί στη ζωή της μπαίνει ο Σάκης Ρουβάς και η σελίδα στο όμορφο παραμύθι γυρίζει. Η Κάτια γίνεται μητέρα τριών παιδιών, εξακολουθεί να εντυπωσιάζει με τα εξωτερικά χαρακτηριστικά της, ενώ δεν παύει να λέει λίγες και καλές κουβέντες.

sakis890

 

 

Την ώρα που αυτοαποκαλούμενες επώνυμες γυναίκες δεν σταματούν να ποστάρουν στον λογαριασμό τους στο instagram φωτογραφίες με τη κοιλίτσα και τα πρώτα φορμάκια του μωρού τους -για το οποίο χωρίς να έχει έρθει στον κόσμο έχουν κανονίσει τα πάντα-η Κάτια κάνει αυτό που ξέρει καλά.

Μένει πιστή στις αρχές και το ήθος της «κλοτσώντας» τη δημοσιότητα που άλλες θα πλήρωναν για να έχουν. Η Κάτια επιλέγει και θα επιλέγει ελάχιστες συνεντεύξεις και δημόσιες εμφανίσεις έχοντας πάντα στο μυαλό της πως δεν έχει σημασία το να είσαι γνωστός, αλλά τον τρόπο με τον οποίο έχεις διαλέξει να γίνεις.

 

sakis89

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.