Μετά την θύελλα αντιδράσεων για τις γυμνές της πόζες, η Kim απαντά: "Έζησα μέσα στην ντροπή και στον φόβο"

Πέμπτη, 10 Μάρτιος, 2016 09:45 πμ
Το κείμενο - κατάθεση ψυχής από την τηλεπερσόνα. Η πολυτάραχη ζωή, οι ουσίες και η ντροπή του Sex Tape
Μετά την θύελλα αντιδράσεων για τις γυμνές της πόζες, η Kim απαντά: "Έζησα μέσα στην ντροπή και στον φόβο"

Η Kim Kardashian είναι από τις γυναίκες που κατάφεραν να γίνουν γνωστές σχεδόν σε ολόκληρο τον πλανήτη με έναν τρόπο λιγάκι πρόστυχο και προκλητικό. Το πολυσυζητημένο sex tape, η υπερβολική ζωή της ίδιας και της οικογενείας της αλλά και ο γάμος της με τον West της χάρισαν τόση δημοσιότητα όσα και προβλήματα. H Kim συνεχίζει να κάνει αυθόρμητα πράγματα και να ανάβει «φωτιές» στο διαδίκτυο με τις σέξι αλλά και γυμνές πόζες της.

kim90

Μετά την θύελλα αντιδράσεων και την δημοσιοποίηση της φωτογραφίας από το μπάνιο της  η Kim θεώρησε και αυτή την φορά πως πρέπει να δώσει δημόσιες απαντήσεις. Έτσι η ίδια μέσα από την προσωπική της ιστοσελίδα έγραψε το παρακάτω κείμενο:

«Ήθελα να γράψω ένα κείμενο για τις απόψεις που αναπτύχθηκαν στο Twitter μου τα προηγούμενα βράδια. Στην πραγματικότητα, δεν καταλαβαίνω γιατί οι άνθρωποι ενοχλούνται από αυτό που επιλέγουν κάποιοι άλλοι άνθρωποι να κάνουν στη ζωή τους. Δεν κάνω ναρκωτικά, σπάνια πίνω, δεν έχω διαπράξει ποτέ έγκλημα και παρόλα αυτά είμαι κακό πρότυπο επειδή είμαι υπερήφανη για το σώμα μου;

Πάντα, όλα φαίνονται να περιστρέφονται γύρω από το sex tape μου. Αυτό ήταν πριν από 13 χρόνια. Και οι άνθρωποι θέλουν να μιλούν ακόμα για αυτό; Έζησα μέσα στην ντροπή και στον φόβο. Ας προχωρήσουμε.

Μου δίνει δύναμη το σώμα μου. Μου δίνει δύναμη η σεξουαλικότητά μου. Μου δίνει δύναμη να αισθάνομαι άνετα μέσα στο σώμα μου. Μου δίνει δύναμη να δείχνω τις ατέλειές μου στον κόσμο και να μην φοβάμαι τις θα πει ο καθένας για μένα. Ελπίζω ότι μέσα από αυτό το site, μπορώ να ενθαρρύνω για αυτά τα πράγματα κορίτσια και γυναίκες απ΄ όλο τον κόσμο».

Στη συνέχεια μάλιστα αναφέρθηκε και στον σύζυγό της, Kanye West: «Είναι τόσο δεκτικός και υποστηρικτικός και με αφήνει να ανακαλύψω την εμπιστοσύνη στον εαυτό μου. Μου επιτρέπει να είμαι ο εαυτός μου και με αγαπάει χωρίς όρους. Νιώθω πού τυχερή που μεγάλωσα ανάμεσα σε δυνατές και ανεξάρτητες γυναίκες. Το μάθημα ζωής που πήρα από τις αδερφές μου, από την μητέρα και τη γιαγιά μου, θα περάσει στην κόρη μου. Θέλω να είναι υπερήφανη για αυτό που είναι. Θέλω να νιώθει άνετα στο σώμα της.

Δεν θα ζήσω τη ζωή μου κατευθυνόμενη από τα θέματα που έχετε εσείς με την σεξουαλικότητά μου. Να είστε εσείς και αφήστε με να είμαι εγώ. Είμαι μητέρα. Είμαι σύζυγος, είμαι αδερφή, είμαι κόρη και επιτρέπεται να είμαι sexy».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.