Η Viki Odintcova έχει ασύλληπτο sex appeal και προσόντα

Τρίτη, 8 Μάρτιος, 2016 19:49 μμ
Όσο ωραίες γυναίκες και να έχεις δει στην ζωή σου, η Viki Odintcova θα σου ανεβάσει τόσο πολύ τα στάνταρ ώστε οι πολύ ωραίες να φαίνονται απλώς καλές.
Η Viki Odintcova έχει ασύλληπτο sex appeal και προσόντα

Κάτι γίνεται τελευταία με τις Ρωσίδες και μας βάζουν σε δύσκολα διλήμματα που όλοι τα ζητούν, αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να τα διαχειριστεί στην πράξη. Οι Ρωσίδες έχουν αρχίσει να καταλαμβάνουν τα πάντα και μάλλον συμβαίνει δικαίως, μιας και τα κορίτσια έχουν όλα τα προσόντα. Δεν μιλάμε για υπερβολικά μεγάλα στήθη και οπίσθια και ως εκεί. Μιλάμε για απαράμιλλη ομορφιά και sex appeal. Η Viki Odintcova είναι ο ορισμός του «Μια εικόνα είναι 1000 λέξεις».

Ό,τι στάνταρ και να έχεις στο μυαλό σου για τις γυναίκες, όπου και να έχεις κατατάξει τις αγαπημένες σου διάσημες, η Viki Odintcova είναι αυτή που θα σε κάνει να αναθεωρήσεις τη λίστα σου για να τις πας όλες τουλάχιστον μια θέση παρακάτω. Η Viki είναι αυτό που δεν το φαντάστηκες ποτέ, αλλά άμα τη εμφανίσει του έκανε κατάληψη σε κάθε γωνιά του εγκεφάλου σου.

Νεαρή, πανέμορφη, με γονίδια που δεν τα συναντάς συχνά, πλούσιο στήθος, αναλογίες που αγγίζουν το ιδανικό, όλα αυτά και ακόμα περισσότερα είναι η Viki για την οποία δεν χρειάζεται να ειπωθούν άλλα λόγια. Αρκεί να δείτε τις φωτογραφίες για να φτάσετε στα ίδια συμπεράσματα με τα δικά μας. Ότι δηλαδή είναι μια ασύλληπτη ύπαρξη.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.