Η Hannah Abrent είναι ανερχόμενη δύναμη

Τρίτη, 8 Μάρτιος, 2016 14:19 μμ
Υπάρχουν πολλές κοπέλες στο Instagram που τις ακολουθούν εκατομμύρια. Η Hannah Abrent δεν ανήκει σε αυτές, αλλά στο μέλλον θα πάει πολύ ψηλά.
Η Hannah Abrent είναι ανερχόμενη δύναμη

Κοπέλες που να έχουν εκατομμύρια ακόλουθους θα βρεις πολλές στο Instagram. Τόσες που ούτε να τις φανταστείς μπορείς. Τόσες που κάνουν πλέον την κατάκτηση τόσο αδιάφορη και εύκολη. Είναι πληθωρικές, είναι εντυπωσιακές και κερδίζουν με το σπαθί τους την προσοχή. Δεν σημαίνει όμως ότι και οι άλλες δεν έχουν την αξία τους. Το αντίθετο μάλιστα. Τα διαμάντια κρύβονται πάντα στο βυθό και στον αφρό βγαίνουν τα μη μοναδικά. Και η Hannah Abrent έρχεται από το βυθό.

Η μικρή Hannah έχει μόλις 12 χιλιάδες ακόλουθους στο Instagram, αλλά η δυναμική και το potential της δείχνει ότι πολύ σύντομα θα βρίσκεται κι εκείνη στην άλλη κατηγορία. Οπότε μπορείτε να την απολαύσετε πριν απ΄όλους και να έχετε να λέτε ότι την είχατε εντοπίσει όταν οι ακόλουθοι της ήταν πολύ λίγοι.

Η Hannah Abrent μεγάλωσε στο Τορόντο και παρά το γεγονός ότι είναι μια περιοχή με περισσότερο κρύο από ζέστη, δείχνει μια μεγάλη ευκολία να φοράει όσο γίνεται λιγότερα ρούχα. Συνήθως είναι μόνο με τα εσώρουχα και θα αντιληφθείς πολύ γρήγορα ότι όλη η ουσία της βρίσκεται από τη μέση και πάνω. Και ότι δεν είναι τόσο άπιαστη όσο οι άλλες, αλλά ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας που έχει τον τρόπο του να σε κρατάει σε ενδιαφέρον.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για ό,τι νέο.